Тільки коли Заратустра покинув субтропіки і повернувся в Україну, він дізнався, що інжир - це фіга. Де ж тоді було втямки юному хлопчаку, який підкорив ще одне високе дерево, що оті смачні й солодкі плоди, до яких не завжди й можна було дотягтися рукою - за назвою схожі з фігою (рос. кукиш). Інжир, та й все. Варення - теж інжирове, солодке
(
Read more... )
> Чим менший плід (турецькі сорти), тим він смачніший.
Вимушена не погодитись - це не обов'язково так. Є сорти (у мене в саду ростуть), що маюсь великий розмір і доволі смачні. Є ще один середнього розміру - він як мед, тільки смачніше :-). Щоправда, шкурку треба зчищати.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Зараз десь пориюся та скину посилання на опис моїх відвідин Узб-стана.
Reply
Ні, не скидайте. Не дражніть. Я при нагоді сам знайду.
Reply
http://aandrusiak.livejournal.com/87800.html
Reply
Reply
Reply
І от хочу в Грузію (це в мені абхазьке дитинство бушує), хочу, хочу, а потім дізнаюся, що то одні друзі влітку їздили і нічого навіть не сказали, то інші. Бякі вони такі.
Але в Узбік я таки поїду. Рано чи потім, але доберуся. Це - пріоритетніше й справа принципу.
Reply
Reply
Reply
Скажіть, а як там зі всякими зміями-павуками-скорпіонами? Треба якось захищатися?
І я щось не зрозуміла - ви їли чи ні узбецький плов? У мене сусідка раніше готувала - це така смакота!
Reply
Reply
А плов я не їв, бо я вегетаріанець, і м'яса не їм.
Reply
Leave a comment