На черзі розповідь про ще один тропічний фрукт. Він більш відомий пересічному українцю завдяки старанням азербайджанців та грузин. Нині мова про хурму. Коли перші європейці спробували цей плід у Північній Америці, вони явно скривилися. Тому що терпкий і в’яжучий смак здався їм неприємним. Доволі довго європейці вважали хурму неїстівною
(
Read more... )
Comments 2
У нас продають 2 різновиди: шарон і корольок (наскільки розумію, і те, і інше - не сорт, а група сортів). Шарон дорожча, але корольок мені за смаком більше подобається (і багато кому так само), тому завжди купляю тільки його. І навесні посадила собі саме її - врожайна, смачна, ароматна. Сподіваюсь, за 2 роки спробую своєї :-)
Reply
Reply
Leave a comment