Сирник / sernik / Kaesekuchen

Aug 28, 2013 12:06

Історія з приготуванням сирника (того, що печуть у духовці великим пирогом) у мене довга ( Read more... )

хвалько, кулінарне, ням-ням

Leave a comment

Comments 6

milu_tina August 28 2013, 09:21:05 UTC
хочу-хочу-хочу!
Як раз сьогодні збираюся пекти, бо є шикарний домашній сир.)
Буду дууууже вдячна за рецепт! :)

Reply

natyak August 28 2013, 09:25:28 UTC
польською читаєш? бо в мене польський рецепт ( ... )

Reply


toneja August 28 2013, 15:21:16 UTC
думаю, в якості результату грає роль і якість сиру (і то немалу)

Reply

natyak August 28 2013, 16:06:43 UTC
100%! але я завжди брала добрий сир - немагазинний, справжній :)

Reply


wo_ist_freiheit August 28 2013, 18:14:59 UTC
чомусь у мене він ніколи не вдається. спробую з температурою 150. спасибі за рецепт.

Reply

natyak August 28 2013, 18:29:52 UTC
на здоров'я! спробуй обов'язково :)
там ще один секрет: не виймати відразу, а легенько прочинити дверцята дужовки і почекати, поки так вистигне. тоді не так різко опадає)

Reply


Leave a comment

Up