Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
natyak
Сирник / sernik / Kaesekuchen
Aug 28, 2013 12:06
Історія з приготуванням сирника (того, що печуть у духовці великим пирогом) у мене довга (
Read more...
)
хвалько
,
кулінарне
,
ням-ням
Leave a comment
Comments 6
milu_tina
August 28 2013, 09:21:05 UTC
хочу-хочу-хочу!
Як раз сьогодні збираюся пекти, бо є шикарний домашній сир.)
Буду дууууже вдячна за рецепт! :)
Reply
natyak
August 28 2013, 09:25:28 UTC
польською читаєш? бо в мене польський рецепт (
...
)
Reply
toneja
August 28 2013, 15:21:16 UTC
думаю, в якості результату грає роль і якість сиру (і то немалу)
Reply
natyak
August 28 2013, 16:06:43 UTC
100%! але я завжди брала добрий сир - немагазинний, справжній :)
Reply
wo_ist_freiheit
August 28 2013, 18:14:59 UTC
чомусь у мене він ніколи не вдається. спробую з температурою 150. спасибі за рецепт.
Reply
natyak
August 28 2013, 18:29:52 UTC
на здоров'я! спробуй обов'язково :)
там ще один секрет: не виймати відразу, а легенько прочинити дверцята дужовки і почекати, поки так вистигне. тоді не так різко опадає)
Reply
Leave a comment
Up
Comments 6
Як раз сьогодні збираюся пекти, бо є шикарний домашній сир.)
Буду дууууже вдячна за рецепт! :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
там ще один секрет: не виймати відразу, а легенько прочинити дверцята дужовки і почекати, поки так вистигне. тоді не так різко опадає)
Reply
Leave a comment