До нас учора привалило щастя у вигляді справжнісінького канадійського кленового сиропу. Хто з ним уже мав справу? Як це їсти? Що з ним готувати? Буду дуже вдячна за поради! :)
Не повіриш, я днями думала про нього писати :) вже тиждень як щоранку поливаю ним пенкейки та млинці :) хоча коли вперше спробувала, то геть не сподобався (то було років 5 тому).
А що ще можна з ним робити.. Особисто я тільки млинці поливаю :)
Comments 7
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
А що ще можна з ним робити.. Особисто я тільки млинці поливаю :)
Так можна по англомовним ресурсам полазити:
http://www.buzzfeed.com/rachelysanders/magical-ways-to-use-maple-syrup-recipes?s=mobile
Смачного :)!
Reply
сьогодні зранку додала в салат ложечку - дуже пікантний смак у заправки вийшов!
Reply
(The comment has been removed)
Reply
З Маковієм вас! :)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Leave a comment