О-о... Вы пакрыўдзілі Тэхніка. (Раней яго звалі Хатнікам). Карацей, трэба схадзіць у магазін і купіць самы свежы бохан хлеба. Прынесці дамоў, але па дарозе ні з кім не размаўляць. Адўыпнуць ад бохана хлеба на адзін кус. Абярнуцца павальна вакол сябе і пабачыць самы цёмны незакрыты нічым вугал. Аднесці туды і пакінуць там хлеб. Хлеб раніцай знікне - Тэхнік Вам у служкі запісаўся. Калі счарсцвее добра - ўлагодзілі. Чым больш чорствы хлеб - тым дабрэйшы Тэхнік. ЗЫ Чуць не забыўся - яшчэ выклікаць электрыка, каб праверыў напружанне. Гэта зрабіць пасля таго, як пакладзеце хлеб!
Валерий, спасибо! Последую вашему совету задобрить Техника - Хатника - Домового:) Вот с электриком все немного хуже - пока дождешься! Легче своими силами и проверить, и исправить:)
Не атрымаецца. Трэба: 1. Электронны вальтметр. 2. Пробнік. 3. Некалькі замераў у час падкл.чэння-выключэння. 4. І, калі нешта не тое (а падобна на тое), знайсці прычыну...
Comments 12
Карацей, трэба схадзіць у магазін і купіць самы свежы бохан хлеба. Прынесці дамоў, але па дарозе ні з кім не размаўляць. Адўыпнуць ад бохана хлеба на адзін кус. Абярнуцца павальна вакол сябе і пабачыць самы цёмны незакрыты нічым вугал. Аднесці туды і пакінуць там хлеб.
Хлеб раніцай знікне - Тэхнік Вам у служкі запісаўся. Калі счарсцвее добра - ўлагодзілі. Чым больш чорствы хлеб - тым дабрэйшы Тэхнік.
ЗЫ Чуць не забыўся - яшчэ выклікаць электрыка, каб праверыў напружанне. Гэта зрабіць пасля таго, як пакладзеце хлеб!
Reply
Вот с электриком все немного хуже - пока дождешься! Легче своими силами и проверить, и исправить:)
Reply
Трэба:
1. Электронны вальтметр.
2. Пробнік.
3. Некалькі замераў у час падкл.чэння-выключэння.
4. І, калі нешта не тое (а падобна на тое), знайсці прычыну...
Reply
Reply
Reply
:)))
Reply
Reply
Reply
Leave a comment