От не хотілося іти в магазин, вирішила подивитися в інтернеті, чим замінити яйце при приготуванні котлет. Порада виявилася досить незвичною - холодною водою. На диво рецепт спрацював на ура - котлетки зробила без яйця, не витискаючи воду з хліба. Обваляла в муці. Котлети вийшли дуже смачні та м'які, жодна не розвалилася. Всім сподобалося, навіть
(
Read more... )
Comments 26
А от білий батон, яц це не смішно, робить котлети трохи смачнішими і пухнастішими, ніж коли чисте м'ясо. Ми зараз в Іспанії, м'ясорубки чи комбайна в нас нема, фарш змололи в магазині ( безплатна послуга), тому без хліба, в процесі жарки котлетки так різко зменшились. Але смачні, цибулі не пожаліла і у фарш ( на часникодавці подавила), і просто підсмажила.
Reply
а от з картоплею ще не робила
Reply
А я навіть іноді замінюю крупно тертою картоплею рис в звичайних голубцях. )) За об"ємом так само, як би я давала рису. Дуууже смачно виходить і мало хто помічає підміну. )))
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment