Лайфхак: чим замінити яйце в котлетах

Oct 25, 2015 23:19

 От не хотілося іти в магазин, вирішила подивитися в інтернеті, чим замінити яйце при приготуванні котлет. Порада виявилася досить незвичною - холодною водою. На диво рецепт спрацював на ура - котлетки зробила без яйця, не витискаючи воду з хліба. Обваляла в муці. Котлети вийшли дуже смачні та м'які, жодна не розвалилася. Всім сподобалося, навіть ( Read more... )

кулінарне, продукти, діти

Leave a comment

Comments 26

capuchino_1 October 26 2015, 07:45:52 UTC

Я в котлетный фарш кладу только свино-говяжий или свино-куриный фарш, перемолотый поджаренный лук и белый хлеб размоченный в воде, соль и специи. Мама еще кладет перемолотый сырой картофель, но я не люблю.
Яица никогда не добавляла. Знакомые кладут в фарш немного крохмала, чтобы котлеты не рассыпались, но у меня и без яйца и крохмала отлично держатся

Reply

nadozvilli October 26 2015, 08:30:08 UTC
ага, получилось очень мягко, ничего не рассыпалось

Reply


holydiver_777 October 26 2015, 07:57:04 UTC
Спробуйте на 1 кг. фаршу 3-4 ст.л. манної крупи ;)
Яйця, це коли 50/50 хліб з м'ясом.

Reply

nadozvilli October 26 2015, 08:30:48 UTC
спробую, дякую за рецепт

Reply


night_horseman October 26 2015, 08:51:40 UTC
Ще можу порадити додати сир, десь третину, чи чверть вiд об'ему м'яса.

Reply

nadozvilli October 26 2015, 09:17:14 UTC
такий білий, тобто творог?

Reply

night_horseman October 26 2015, 09:20:38 UTC
Так ;) Будуть дуже нiжнi котлети.

Reply

nadozvilli October 26 2015, 09:41:48 UTC
дякую за рецепт, спробую

Reply


gal_an October 26 2015, 15:19:09 UTC
Иногда заменяю молоком. Хлеб замачиваю в молоке и не отжимаю.
А лук я вообще не ем, заменяю его чесноком.)

Reply


dymontiger October 27 2015, 17:20:36 UTC
Доброго вечера!:)

Reply


Leave a comment

Up