Saknad

Sep 01, 2011 11:24

I går var sista dagen på sommarjobbet. Två och en halv månad har jag varit där så det är klart att det känns lite underligt att jag inte ska dit mer. Som att det bara är helg och att jag ska cykla tillbaka dit på måndag. Men nej ( Read more... )

moving, svenska, family, stockholm, apartment, örebro, thoughts

Leave a comment

Comments 10

toccata September 1 2011, 17:55:53 UTC
Det ÄR en stor grej att flytta ifrån en plats man bott på länge. För mig kändes det jättekonstigt att flytta från Växjö där jag pluggade i 4 år, även fast det inte är min hemstad. Men man gör varje ny plats till sin egen på något vis! I alla fall så får man lov att göra det, och verkligen boa in sig så man trivs! Och du kommer flytta många gånger innan du hittar ditt framtida långsiktiga hem ( ... )

Reply

toccata September 1 2011, 17:56:52 UTC
Glömde säga: Stort lycka till med allt! Får man fråga var ni kommer bo nu igen?

Reply

nackrufs September 1 2011, 18:46:19 UTC
Tack! :) Vi ska bo i Tensta. Visst kommer vi bo ungefär i samma ände av stan då, eller har jag helt misstagit mig?

Reply

nackrufs September 1 2011, 18:45:12 UTC
Tack så mycket för länken! :) Det verkar ju finnas en del stationer runt omkring ändå. Det är väl bara så att jag är bortskämd med att ha återvinningsstationen bara några meter bort och en hyresvärd som verkligen satsar på källsortering. Jag har till och med kompost numera och visst blir det mycket mindre sopor :) Vi får väl skaffa lite större sopsorteringskärl sedan, så att vi inte behöver släpa iväg med återvinningen flera gånger i veckan. För jag kan i alla fall inte slänga plast- och pappersförpackningar i soporna med gott samvete, men tyvärr är det nog många som gör det :/

Ja, det är klart att det är nu man flyttar runt, innan man hittar rätt. Men det känns tufft att dra upp rötterna. Hoppas att det går bra att rota sig i Stockholm. Det är sant att det inte är min drömstad, men den har ändå en hel del bra sidor. Det blir nog bra till slut :)

Reply


naye September 1 2011, 21:13:49 UTC
Det är mycket när man flyttar, och extra mycket när man kompromissar för att få vara tillsammans med sin partner - men det ordnar sig när allt är klart! Själva flytten är ju ett enormt stressmoment, det blir säkert mycket bättre när det är bakom dig, och du kan börja rota dig i din vardag med Danne och katterna. ♥ Ni får säga till när det är så pass lugnt att ni har tid att träffas, förresten!

Reply

nackrufs September 5 2011, 07:35:28 UTC
Ja, det är det verkligen! Just nu känner jag mig stressad till tusen, men säkert kommer det lägga sig efter ett tag :) Vi säger till när det händer. Vore jättekul om du kom över på en bit mat eller fika ♥

Reply


nordiclania September 2 2011, 20:43:16 UTC
Jag förstår verkligen att du tycker vissa saker känns jobbigt och jag klandrar dig inte för det. Du är van vid ett visst liv och jag tror aldrig man är beredd på hur det är att flytta ihop. Det är mycket som ska klaffa och man får göra kompromisser. Även om man älskar varandra så betyder inte det att allt kommer gå som en dans, men det underlättar i alla fall ( ... )

Reply

nackrufs September 5 2011, 07:42:27 UTC
Nej, jag är väl förberedd på att allt inte kommer att gå som en dans. Kanske lite väl förberedd ibland ;P Men det är skönt att de båda sovrummen har blivit så bra hittills och det är kul att planera möblering och inredning. Hoppas bara att alla saker får plats - är lite rädd att de inte kommer att göra det :O :P Trots att jag bara har en 2:a känns det som det finns mer möblerbar yta här än hos Danne. Men med lite pussel får det gå :)

Tack för att du försökte vända allt till något positivt ;D Jag kanske inte håller med om allt, men det är rätt; jag får se till de positiva sakerna :)

Det var superskoj att träffas!! ^____^ *bamsekramar*

Reply


Leave a comment

Up