Den ljusnande framtid är min

Jun 10, 2011 16:46

Min "semester" börjar lida mot sitt slut. En dryg veckas ledighet har jag haft efter examen, men på måndag börjar sommarjobbet. Har hittills haft många härliga dagar med fint väder och umgänge med vänner ( Read more... )

job, future, thoughts, moving, stockholm, svenska, örebro, summer

Leave a comment

Comments 4

toccata June 11 2011, 15:06:52 UTC
Vad kul, grattis till jobbet som verkar så bra! Förstår att det är en stor omställning att flytta, men som sagt, se jobbet som en merit. Det blir bra på din CV. Känner du sen på sikt att du inte trivs i Stockholm så är det ju bara att börja leta jobb i Örebro igen, då har du något bra på CV:t också. Det är så viktigt att få ett bra "första jobb" att utgå från :)

Jag menar, man behöver ju inte känna "åh nu måste jag bo i stockholm för alltid". Själv är jag ju från Stockholm, men vill ju på sikt flytta härifrån till en mindre stad, främst för att jag vill bo i hus, men också för att klimatet i Stockholm är hårdare på något vis (skolor, dagis, osv). Jag vet att du känner folk här, men behöver du några tips på förorter som kan vara ok att bo i, eller några andra tips, så hojta till!

You can do it!

Reply

nackrufs June 12 2011, 12:47:32 UTC
Tack så mycket! ^__^ Precis så försöker jag tänka också. Jag vill inte bo i Stockholm resten av livet utan känner att jag gärna flyttar tillbaka till Örebro om några år. Är väl inte helt lätt att byta stad och flyttar jag nu så lär det väl bli för ett tag åtminstone, men jag kommer ju inte bli fast där för alltid :) Känner också av det där hårda klimatet ibland, stressen framför allt.

Danne har en lägenhet i Tensta just nu men vi vill gärna hitta en annan lägenhet och helst i ett annat område (även om jag har ganska nära till jobbet därifrån), men vi verkar ha alldeles för låga köpoäng för att få något inom den närmaste tiden :/ Men vi ska undersöka möjligheterna nu. Visst kan vi bo i hans lägenhet ett litet tag men inte i längden. Du får gärna komma med bostadstips och sånt om du har! ♥ Var var det ni bodde nu igen? :)

Reply


vargen June 12 2011, 09:43:06 UTC
Kul att det kändes bra på "intervjun" och jag är övertygad om att om du tar det jobbet så kommer det gå jättebra! Och jag tycker nog att du borde ta det också. :)

Jupp! Du kan klara allt!

Reply

nackrufs June 12 2011, 12:48:49 UTC
Tack tack! ^__^ Så roligt att ha folk som tror på mig! ♥ Jag kommer nog ta jobbet, ja.

Reply


Leave a comment

Up