Особисто у мене ранок почався о сьомій, півгодини я переконувала себе прокинутися, потім на автопілоті пішла на кухню, поставила на газ воду на каву. Поки вона грілася, сходила в душ. Потім зварила каву, занесла одну чашку Олексі - і вилила її йому на голову поставила її на тумбочці, другу чашку випила сама - до кави з молоком був сир з варенням. М
(
Read more... )
Comments 39
(The comment has been removed)
а я дуже люблю
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Тільки ягоди, курку, морепродукти.
Все інше намагаюся купувати свіже та одразу готувати. Не залишаю надовго.
Ще взимку купую заморожені овочі, інколи вареники. Звичайно, все це живе в морозилці.
Reply
просто я читала, шо навіть бульйон заморожують.
Reply
я замораживаю бульон.
Варю очень крепкий и сразу громадную кастрюлю. Варю не спеша, часа 3-4, медленно закипает, не сильно бурлит. Такой бульон часто варить не будешь. Потом достаю мясо, разбираю, кости выкидываю, мясо по судочкам, доливаю бульон и в морозилку. Потом когда нужно достаю, прямо в кастрюле на минимуме масла жарю лук-морковку, добавляю воду (бульон же очень крепкий!), достаю бульон, прямо закрытый судок вверх ногами помещаю под струю теплой воды, чтобы от стенок отстал, открываю, вытряхиваю кубик льда в кастрюльку, как закипело добавляю картошку и крупу или овощи. Итого - 20 минут и свежий супчик. Бульон от заморозки не страдает.
Аналогично котлеты - обжарила, и в морозилку. Потом в кастрюльку прямо замороженые, на дно водички, или еще чего-то, на медленный огонь, пропарила.
На выходных готовлю много, часть откладываю в судок и в морозилку. Долго одно и тоже есть надоедает, а через неделю/две это воспринимается как свежее.
У меня ребенок, а готовить разнообразно в будни времени
Reply
ПС. заморозка фруктів на зиму не рахується.
Reply
як показує практика, така підливку встигаю готувати швидше, навіть не зважаючи на те, що робота завжди зі мною і я посійно на неї відволікаюся:))
Reply
Reply
звичайно, в кухнею часто забігаю подивитися чи все ок:))
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
ми також їздимо на закупки, і тоді забиваємо морозильник
одна шухлядка - риба, чищена і порізана відповідно до методів приготування
друга - м*ясо (для запікання шматками і фарш, який я завжди готую сама)
ну і третя - ягоди для компоту, зеленій горошок, зелень, вареники і пельмені домашнього приготування
ми ще робимо таку штуку: полуниці розтираємо з цукром і морозимо в спеціальних лотках
взимку це незбагненна смакота
моя доця може з*їсти літр одразу, якщо не відібрати)))
зі: мені розповідали, що морозять молоко у пляшках (навіщо - не розумію) і ще морозять молоко кубиками - аби естетично додавати до кави))
але сама я таке не робила
Reply
молока не морозила точно:)) але їдея цікава:))
Reply
Leave a comment