А що ви робили сьогодні вранці?

Apr 02, 2010 15:21

Особисто у мене ранок почався о сьомій, півгодини я переконувала себе прокинутися, потім на автопілоті пішла на кухню, поставила на газ воду на каву. Поки вона грілася, сходила в душ. Потім зварила каву, занесла одну чашку Олексі - і вилила її йому на голову поставила її на тумбочці, другу чашку випила сама - до кави з молоком був сир з варенням. М ( Read more... )

питання, куховарВАРство, ми, їжа

Leave a comment

ex_lana_svi April 2 2010, 12:33:27 UTC
Ми заморожуємо лише рибу (коли купуємо велику форель, скажімо) чи великі шматки м"яса. Решту продуктів - ні, бо процес розморожування значно уповільнює процес приготування. Як забув вранці дістати з морозилки, щоб відійшло, так і лишився без вечері
ПС. заморозка фруктів на зиму не рахується.

Reply

mur_myrka April 2 2010, 12:38:30 UTC
просто коли я хочу грибну підливку приготувати, то просто витягую порцію грибів. кидаю на сковорідку і йду купится чи там займатися ще якимось хатніми справами вранці. трохи пізніхе додою моркву, спеції, потім цибульку.

як показує практика, така підливку встигаю готувати швидше, навіть не зважаючи на те, що робота завжди зі мною і я посійно на неї відволікаюся:))

Reply

ex_lana_svi April 2 2010, 12:41:54 UTC
Е ні, я коли готую, то маю бути на кухні, жодних митися чи інших хатні справ, бо все тікає, горить і псується :)

Reply

mur_myrka April 2 2010, 12:48:15 UTC
ну. я строго-настрого кажу грибам не збігати:))))

звичайно, в кухнею часто забігаю подивитися чи все ок:))

Reply

4ornobile April 2 2010, 13:13:51 UTC
Прямо скажемо, ти суворо кажеш мені не збігати від грибів:)

Reply

mur_myrka April 2 2010, 13:23:42 UTC
ціхо%)))

Reply


Leave a comment

Up