Ренген по-українські.

Jul 04, 2012 23:37

Вчора мав нагоду завітати у Першу Міську Клінічну Лікарню ім. Князя Лева. (Поліклінічне відділення №2), та, що по вул.Тополній.

По направленню від травматолога мені треба було зробити знімок (рентген). За останні два тижні, це вже в п’ятий раз. Лікар Білан Ю.О. не вдавався у подробиці та не оглянув медичну книгу, але одразу назвав сумму послуги у ( Read more... )

кидалово, звернення

Leave a comment

Comments 2

barabolka July 5 2012, 06:53:44 UTC
Це жахлива історія, але навряд чи в жж Вам допоможуть. Є купа істанцій, куди можна звернутись з подібними проблемами. Починаючи від головного лікаря. Розкажіть, будь ласка, про результати Вашого розслідування.

Reply


bjernhona July 5 2012, 10:36:10 UTC
Наші діагности це просто ціла каста коновалів... Вкотре переконуюсь, що УЗД, рентген чи навіть звичайні аналізи доводиться здавати в декількох місцях одночасно аби отримати хоча б декілька з подібними значеннями. Або ж, як правило, з часом формується власна база діагностичних установ, куди не страшно йти...

Припустимо, рентген роблю, якщо треба, платний, але цифровий на Огієнка. Там добрі знімки та хороші рентгенологи в обох змінах.
УЗД (також платне) адекватне в другій міській поліклініці на Симоненка, на третьому поверсі, здається 342 кабінет, а от на першому там сидять шарлатани справжні (з місяць тому мене ледве не госпіталізували через їх "професійну сліпоту")... Ще, кажуть, в Залізничній непогані спеціалісти.

Звичайні аналізи непогано робить Синєво та Унілаб. Перші навіть пройшли сертифікацію, яка є необов'язковою, але визначає таки рівень лабораторії. В Біокурсі на Новаківського в мене також неприємний казус був, знову ж таки, через помилку в результатах ледь не попала під ніж хірурга у 2005 році.

Reply


Leave a comment

Up