Jul 11, 2014 01:56
Я думала, що не дружу із дріжджовим тістом. Але так як бісквітне зі мною не дружить, так треба ще пошукати!!
Уляні на торт опав мій шифоновий коржик, а сьогодні свекру для руладу теж ніх не вийшло.
Що там за секрети, дівчата???
смаколики,
торти,
Кулинария
Leave a comment
Comments 9
У меня они все получаются то резиновые, то плотные тяжелые :(
Reply
Reply
Дать проверенный временем рецепт, классический? Заодно могу дать и дрожжевое тесто, которое еще ни разу ни у кого не получилось...
А если уж не получится ни то, ни другое - велкам ко мне на мастер класс :)
Reply
Бісквіт давай обов"язково. Але мені б секрети дізнатися, щоб будь-який зробити вийшло потім :)
Reply
Reply
Reply
мож Наполеончик? простой, ИЧСХ - коржи получаются всегда :)
Reply
Reply
Leave a comment