Тісто

Jul 11, 2014 01:56

Я думала, що не дружу із дріжджовим тістом. Але так як бісквітне зі мною не дружить, так треба ще пошукати!!
Уляні на торт опав мій шифоновий коржик, а сьогодні свекру для руладу теж ніх не вийшло.
Що там за секрети, дівчата???

смаколики, торти, Кулинария

Leave a comment

djam_ka July 11 2014, 06:59:59 UTC
У меня единственная проблема с биквитом - купол. А так - получаются на раз. Главное - очень бережно поставить в духовку, не трясти, не дергать, не открывать дверцу лишний раз. И полностью остыть, когда достанешь из духовки.
Дать проверенный временем рецепт, классический? Заодно могу дать и дрожжевое тесто, которое еще ни разу ни у кого не получилось...
А если уж не получится ни то, ни другое - велкам ко мне на мастер класс :)

Reply

mirosya July 11 2014, 07:03:01 UTC
А якщо піднявся гарно-гарно і опав - це що не так?
Бісквіт давай обов"язково. Але мені б секрети дізнатися, щоб будь-який зробити вийшло потім :)

Reply

djam_ka July 11 2014, 08:22:54 UTC
Самый что ни на есть классический бисквит: http://chadeyka.livejournal.com/211670.html Я примерно 50 г муки заменяю крахмалом, это допустимо. Получается всегда, не опадает, но периодически случается купол. Купол маскирую кремом ( ... )

Reply

і в мене таке було пару днів тому: nataxag July 11 2014, 09:51:33 UTC
вирішила "тряхнуть стариной" і зробить шарлотку - раптом хтось у мене її їстиме, ще й яблука у секретних залишках кон"яку замочила... Збилось спочатку класно, збільшилось разів у 2-3, потім змішувала з мукою - і всьо пропало((( Катя ще: мама, дай я, а можно мне - ну і добили ми його звісно( Але не гумовий, на смак ок, ну а що невисокий - мене це мало турбує)

Reply

Re: і в мене таке було пару днів тому: mirosya July 11 2014, 09:54:52 UTC
у мене, поки в духовці був, вийшла повна роз"ємна форма - ПОВНА! Якщо такий розрізати для перемазування, то мінімум на 3 частини. А тоді опав на третину

Reply


Leave a comment

Up