НАРЕШТІ Я З’ЯСУВАЛА, НА КОГО Я ПРАЦЮЮ :)

Apr 15, 2015 07:48

НА КИТАЙЦІВ !!!

Не вірите? А ось вам доказ :)

Офіційне інформаційне агентство уряду Китайської Народної Республіки "Сіньхуа" виступило з заявою, в якій констатується крах політики Заходу в Україні.

Ось текст колонки повністю:

"На деякий час західні лідери можуть перестати вітати один одного з "досягненнями" в Україні. З їхньою підтримкою українська опозиція успішно повалила проросійський уряд, змусивши піти ненависного їм президента і завдавши принизливий удар Кремлю.

Можливо, Захід і виграв в останньому раунді геополітичної боротьби, однак результат перемоги виявився зворотнім. Незабаром після цього Росія завдала удару у відповідь. Тепер, коли військові сили РФ знаходяться у східній Україні, щоб захистити легітимні інтереси Росії і проросійськи налаштовані регіони, які вимагають виходу зі складу країни, Україна знаходиться на порозі хаосу і розвалу.

Стратегія Заходу, яка полягала у встановленні так званого демократичного і прозахідного режиму в Україні, не увінчалася успіхом. Навпаки, Захід лише спровокував хаос, усунути який він не в змозі, оскільки не володіє ані необхідними ресурсами, ані достатньою розсудливістю. Цей нещасливий план був приречений на провал з самого початку.

По-перше, країни Заходу зробили собі ведмежу послугу, втрутившись у внутрішні справи України під набридливим приводом підтримки демократії. По-друге, вони недооцінили готовність Росії захищати свої базові інтереси в Україні. Можливо, Росія більше не змагається із Заходом за глобальну перевагу, однак, що стосується врегулювання спровокованої Заходом ситуації на "задньому дворі" країни, російські лідери ще раз підтвердили свій авторитет і проникливість при підготовці та проведенні ефективних контрзаходів.

І останній, але не менш важливий фактор полягає в тому, що західні лідери повірили в ілюзію того, що з їхнім зіпсованим моральним авторитетом і фінансовими ресурсами, що скорочуються, вони змогли б взяти на себе грандіозне завдання державного будівництва. На жаль, Україна та її народ стали жертвою цього виснажливого процесу."

Я про це казала ще з перших днів стрибанини на Майдані -



"Український народ не отримав демократію чи процвітання, які обіцяв Захід, навпаки, зараз у країні можна бачити лише політичний хаос і економічну кризу. Захід сам почасти став переможеним, оскільки його поразка в Україні, безсумнівно, позначиться негативно на його авторитеті. На прикладі України люди інших країн світу в черговий раз побачили, як одна велика країна розкололася на частини через грубу і егоїстичну поведінку Заходу, який пишається своїми численними благородними ідеями, проте рідко коли може запропонувати практичні рішення.

Незважаючи на це, світ не повинен бути песимістичним. Боротьба в Україні далеко не закінчена. Міжнародне співтовариство, як і раніше, має можливість спільними зусиллями вивести країну з кризи.

Основним силам слід відкласти своє протистояння в сторону і почати співробітництво з метою досягнення компромісу. Сама Україна повинна відмовитися від внутрішньої політичної боротьби і прагнути до якнайшвидшого відновлення закону та порядку в країні.

Зрештою, підтримка стабільності та єдності в незалежній Україні відповідає інтересам всіх країн світу, в тому числі і Китаю. Нагадаємо, раніше глава МЗС КНР Ван І закликав "зберігати холоднокровність, стриманість і запобігти подальшій ескалації напруженої ситуації".

Китай закликав всі зацікавлені сторони виходити з корінних інтересів усіх національностей України та керуватися принципом забезпечення миру і стабільності в регіоні, вказав Ван І на прес-конференції в рамках проходить в Пекіні 2-й сесії ВЗНП 12-го скликання."

==========================

І ващє, у мене дуууууже довгі руки -



Сам Ложкін штовхає мої ідеї, да.

А ще раніше під мою дудочку зтанцювали Бенціон Коломойський та Кіхтенко.

А також моїми шляхами пробіглася журналістка Леся Ганжа.

Недарма я казала людям на Сході, що скоро від бажаючих врегульовувати конфлікт на Сході мірним шляхом буде не проштовхнутись - бо більшості таки вистачило чотирьох "котлів" та двох аеропортів.

БОНУС-ВІДЕО:

image Click to view

Китай, майдауни

Previous post Next post
Up