Ėhė!

Jan 15, 2011 12:04

Aha. Jeigu čia - tiesa, tuomet mergiotei, deja, labai tinka Vytaro Radzevičiaus išsakytas visuomenės stereotipas apie sportininkus: "manote, kad jeigu sportininkas, tai - debilas"?

Šiaip tai aš sportininkus gerbiu, ką čia gerbiu - vieną net namie laikau turiu, ir, aišku, 6 tūkst. stipendijos gal ir nėra daug pasaulinio lygio sportininkui, bet ( Read more... )

spauda, visuomenė

Leave a comment

Comments 12

zeppelinus January 15 2011, 11:46:31 UTC
Negaliu be šypsenos stebėti mūsų dvigubos pilietybės šalininkų ir dailiosios čiuožikės amerikonės Copely įtraukimo į Lietuvos rinktinę entuziastų pasipiktinusią reakciją į šį įvykį..:)

Kaip jų galvose išsitenka ta hotentotika - net neįsivaizduoju?

Reply

maumaz January 15 2011, 12:03:55 UTC
Džiugu suteikti teigiamų emocijų ;)

O juk viskas taip paprasta: Copely turėjo atstovauti ir garsinti Lietuvą. Gi ši mergina keliauja į dopinginio propogandinio sporto tvirtovę.

Reply

Re: o juk viskas taip paprasta zeppelinus January 15 2011, 12:20:16 UTC
Tai žinoma, kad!

"Kai mes pagrobiame kaimynų galvijus ir moteris - tai gerai, o kai jie pavogia juos iš mūsų - tai blogai" © Nežinomas vienos hotentotų genties vadas apie Gėrio ir Blogio sampratą, XIX a.

;-)

Reply


shwarnas January 15 2011, 13:17:42 UTC
Hm. O man atrodo, kad kiekvienas žmogus yra savo paties vadybininkas. Jei kažkur moka geriau, ir sąlygos geresnės - jo teisė rinktis. Piliečių per prievartą niekas nelaiko. Jei žmogus gavo stipendiją ar kitų investicijų iš valstybės ir turi įsipareigojimų, žinoma, turi kompensuoti tai. Bet stengtis, ir džiūgauti, kad atletas nedalyvaus žaidynėse vien dėl to, kad mes sutrukdėm.. na durna. Kam nuo to geriau?

Reply

maumaz January 15 2011, 13:21:09 UTC
Rytas savo įrašo komentaruose gana aiškiai surašė atsakymus, nesikartosiu.
Šiuo atveju aš tik norėjau pastebėti, kad mergiotė pasielgė ne tik nelabai gražiai, bet ir, pasirodo, neprotingai.

Reply

mmm_blem January 15 2011, 16:00:24 UTC
Tai kad ji jau buvo sutarusi atstovauti Lietuva? Sutarusi, reiskia pasizadejusi. Juk del to buvo pildomi jos kiti reikalavimai, papildomai mokama stipendija ir tt. O paskui vedzioja uz nosies? Cia jau ne apie grazu pasirinkima ir suderinima kalba eina. Tokiu atveju, tegul nubaudzia iki galo.

Reply

shwarnas January 15 2011, 17:36:14 UTC
Aš kalbu apie skirtumą tarp verslo santykių ir emocijų. Kaip olimpiniam komitetui - nežinau, bet atskiriems vertintojams kaip matau sunkiai sekasi juos skirti. O sutrukdymas dalyvauti žaidynėse jokios apčiuopiamos naudos niekam neatneš.

Reply


ashtroka January 15 2011, 17:55:16 UTC
Ne, nu, tai taip :)
Dabar laukiu sportininkės atkirčio, įvardijančio, kad visos tos sumos nėra didelės, kad daug išleidžia įvairiems preparatams ir t.t. :)
Bet tai kaip lietuviška vis dėlto... Laukiame tęsinio, tikrai jau įdomu, gal be reikalo ją taip gyniau Ryto poste. Nors šitaip su žemėmis maišyti - vargu bau ar drįsčiau.

Reply


chugunka January 15 2011, 20:24:27 UTC
gražiai pasielgė ar nelabai, protingai ar ne... koks skirtumas. Pirmiausiai tai šito neiškrapštomo iš savo kėdės pono feilas. Dabar gali pulti ir pasakoti pasakas, kokias milžiniškas stipendijas skyrė, kiek rodė dėmesio, kaip neduos leidimo dalyvaut ir išreikalaus pinigus atgal, bet tai yra jo asmeninis ir jo kontorėlės kolektyvinis FEILAS. Bet ir vėl kaip nuo žąsies vanduo...

Reply


Leave a comment

Up