pagaliau

May 02, 2007 17:43

Ir vis dėlto, vieną kartą našistai bent jau teisiškai užsiraus, kartu su jų tėveliu Kremliuje. Pirmieji ženklai:

Sweden submits a protest to RussiaThe Russian Ambassador in Stockholm will be summoned this afternoon by State Secretary for Foreign Affairs Frank Belfrage to receive a strong protest following the serious incident that occurred in ( Read more... )

politika, estija

Leave a comment

Comments 18

pavejui May 2 2007, 15:18:06 UTC
Geriau tie našistai važiuotų į Chimkus sutvarkyt savų kapų...

Reply

pavejui May 2 2007, 19:08:07 UTC
Pagaliau kažkas linksmesnio šia tema :)

Reply

ibicus_lj May 2 2007, 19:14:39 UTC
Ten iš pat pradžių nieko ypatingo nebuvo. Sensaciją išlaužė iš piršto "Эхо Москвы" ir "Новые Известия". Tiesa, seniai nemačiau tokio akivaizdaus melo.

Reply


Nemokėčiau įrodyti, kad... ext_31370 May 2 2007, 16:09:38 UTC
... švedų ambasadoriaus vizitas pas estų ambasadorių nebuvo provokacija, tikintis, kad įvyks kažkas neatitinkantis Vienos konvencijos ir tik taip bus galima platesniuose vandenyse atkreipti dėmesį apie nenormalią situaciją prie estų ambasados.

Taip pat, nebaisiai tikiuosi, kad iš šito didelio diplomatinio debesio bus apčiuopiamo lietaus, t.y. naudos. Na, suras kokį atpirkimo ožį, pasakys, kad kaltas. Kad suras kokį pusvadį, jau nekalbant apie vadus, netikiu. Koks nors funkcionierius iš МИД'o palaikys tris minutes nulenkęs galvą, kad čia gal negerai atsitiko, gal pradės kažkiek labiau saugoti kitus diplomatus estų ambasados prieigose. Bet tai ir viskas. A, gal dar pasiūlys suremontuoti švedo automobilį žvalgybos dirbtuvėlėse.

Reply

Re: Nemokėčiau įrodyti, kad... pavejui May 2 2007, 19:11:42 UTC
Pagooglink "conspiracy theory" - ne tokių minčių rasi ;)

Reply

Re: Nemokėčiau įrodyti, kad... ext_31370 May 3 2007, 04:56:12 UTC
Na, turiu tokį trūkumą, kad nemoku įrodinėti to, kuo pats tvirtai netikiu. O norint operuoti juoda-balta kategorijomis, mano supratimu, reikia būti tikram, kad balta yra balta, o ne pilka. Ir šiuo atveju, aš to padaryti nesugebėčiau.

O nesugebėčiau todėl, kad mane nuo mažo vaiko mokė nekišti nosies ten, kur gali prisidaryti nemalonumų. Žinoma, diplomatus moko ne taip, kaip mano tėvai, tačiau, kad švedų ambasadorius nežinojo, kad prie estų ambasados dedasi bardakas, būtų naivu manyti. Ir jei galimybių meno atstovas nenumatė, kad gali būti incidentų, tai tada jis nevertas reziduoti ambasadoje Maskvoje.

Reply

Re: Nemokėčiau įrodyti, kad... pavejui May 3 2007, 05:09:37 UTC
Matai, yra tokia sąvoka: "diplomatinis imunitetas" (čia gal Maumaz tau populiarią lekciją paskityt gali). Netgi fašistai ir sovietai karo pradžioje apsikeitė savo ambasadomis (Bulgarijoje), ir anei plaukas niekam nuo galvos nenukrito. Deja, našistinė Rusija stiprai skiriasi nuo fašistinės Vokeitijos į blogąją pusę, nes žino, kad karšti estų vaikinai tikrai nerengs demonstracijų prie Rusijos ambasados Taline. O kai tai žinai - kas trukdo pasiųst gaują našistų mažumėlę paišdykaut?

Reply


krakadyla0 May 3 2007, 06:51:11 UTC
Aš vis negaliu atsižavėt, kaip tiksliai ta chunta pasirinko pavadinimą. Naciai ir fašistai, 2 už 1 kainą!

Reply

zvyras May 5 2007, 19:24:01 UTC
+10

aš ką tik tą patį pagalvojau :D

Reply


Leave a comment

Up