про російськомовних і україномовних в Україні

Mar 09, 2014 13:37

Брати Капранови

До уваги тих, хто для єднання раптово перейшов на російську. Освіжіть правопис, особливо вживання "не" і "ни", "тся" і "ться", безударні голосні та "не" роздільно або разом. Російська мова - неповноголосна, при писанні не варто орієнтуватися на вимову. Але не нітіться: усім відомо, що хохли смішно розмовляють українською. Вони вапще смішні.

я кожного дня отримую нові підтвердження тому, що написала тиждень тому про російськомовних.
вони -- а також українські російськомовні росіяни і росіяни-експати -- які щодня закликають - Росіє, нас тут не ображають, нам тут добре, не треба нас захищати -- (мало того, що вони мене дратують до сказу -- але з цим я можу жити, мене більшість людей дратує своєю тупістю, я звикла) не розуміють однієї простої речі.

їх вже використали -- і як використаний презерватив, їм одна дорога -- на смітник.
все. тепер байдуже, чи вони переходитимуть на українську (в чому я особисто сумніваюся), чи висловлюватимуть свій протест -- війна вже не на порозі. війна вже в нас в хаті.

і тепер ясно, що ця війна не про російськомовних. вона про україномовних. про бандерівців і страшних-жахливих фашистів. про нас.
щоб нас не було.

дякую, любі російськомовні. ви свою справу зробили. донилися. буде вам тепер і російська преса і ТБ, і освіта російською без жодного натяку на українську -- а головне, в школах не треба буде вчити таку огидну страшну історію України, яку самі українці без брому читати не можуть.
а ще російське правосуддя, російська міліція, російська свобода слова і російська медицина. але ж тепер ваші мовні права захищено, на що вам скаржитись?

війна, націоналізм, мовна політика

Previous post Next post
Up