Любителям глибоко копати (як я:)

Jan 22, 2009 00:08


Вирішила поцікавитися поживною цінністю салату. От що вийшло:
стомільйонів )

гастрономічне

Leave a comment

Comments 8

laura_corolla January 22 2009, 00:03:22 UTC
клас! переходимо на салатики! :)

Reply

markitka January 22 2009, 08:45:23 UTC
:) ага

Reply


0lenka January 22 2009, 12:47:42 UTC
О-о, а якщо ще й не сметаною, а олiйкою заправити... (без балди - олiя, лимони, часник та морська сiль - це продукти, якi у мене не переводяться нiколи, бо смачнiшої салатної заправки не iснує). Соняшникова олiя має найбiльше вiтамiну Е, олiя з грецьких горiхiв нормалiзує рiвень холестерину, з насiння льону - має найбiльше лiноленової кислоти... А оливковiй взагалi рiвних немає.
Дякую за пiдбiрку, надихає :)))

Reply

markitka January 22 2009, 12:49:43 UTC
нє, з яйцями олія не годиться, треба сметана, я беру 15%
зроби з сметаною!

Reply

0lenka January 22 2009, 12:59:30 UTC
На яйця я майонезу собi нароблю з тої ж самої олii - ненасиченi жири то ненасичени жири, вiтамiн F :) але треба i справдi сметану спробувати, дякую...

Reply

markitka January 22 2009, 13:02:22 UTC
так, або сметана, або майонез, але смтана дає ніжніший смак

Reply


anonymous November 23 2009, 14:25:43 UTC
бля ви шо кончинь про яйца пыздыте

Reply


pedchenko November 6 2010, 17:05:24 UTC
ну ще цікава зелень: крес-салат, мангольд і цікавий на смак ревінь



... )

Reply


Leave a comment

Up