(Untitled)

May 31, 2011 02:02

Հորաքույրս մի հրաշք բաղադրատոմս ուներ. կարսեցի տատիկի "կանաչ լոբու" բաղադրատոմսը: Մի քիչ ժամանակ ու հավես է պահանջում, բայց արդյունքն արտակարգ է..
Վերցնում եք կանաչ լոբի, մաքրում, լվանում, կտրատում բարակ երկար, որ հաստությունը մեկ-երկու լուցկու հաստության լինի: Սոխն էլ պետք է կտրատել բարակ կիսաօղակներով: Խորը թավայի մեջ բուսական յուղով սոխառած եք ( Read more... )

вкусности, համով բաներ

Leave a comment

Comments 9

khlurd May 30 2011, 21:17:28 UTC
կես կիլոն շատ քիչ ա

Reply

mar_amirchanyan May 30 2011, 21:41:31 UTC
բազմապատկենք:Ճ

Reply

mar_amirchanyan May 30 2011, 21:43:22 UTC
մնացած մթերքների համեմատ, թե՞ ընդհանրապես

Reply


hayzak May 31 2011, 05:54:23 UTC
ես սա անում եմ, բայց լոլիկը սոխառածի վրա, փափկում է, հյութը դուրս տալիս, նոր վրան լոբին:
հա, համեղ է:)

Reply

mar_amirchanyan May 31 2011, 10:32:18 UTC
էսպես էլ ա հյութը դուրս տալիս, աղի շնորհիվ:Ճ

Reply

hayzak May 31 2011, 10:34:36 UTC
հարցը հյութի չի, լոլիկի եփելն է:)))
մի խոսքով :)))

Reply

mar_amirchanyan May 31 2011, 10:35:32 UTC
:ՃՃ

Reply


(The comment has been removed)

mar_amirchanyan May 31 2011, 13:22:03 UTC
Вай вай:)))
Надо!:)

Reply


yes_em May 31 2011, 16:30:04 UTC
ммм
и еще мммм))

Reply


Leave a comment

Up