22 кадри: Мириканське село, частина перша: могозин

Jul 28, 2013 15:00

28 місяців свого життя мені довелося прожити (нон-стоп) в селі, та ще й в самому серці мириканського Реднекістану ( Read more... )

гамерика, фотозвіт, їжа, пиво, 22 кадри

Leave a comment

Comments 16

eve_link_a July 29 2013, 01:48:54 UTC
Та, важке життя в мириканськiм селi )) менi б складно було, наявнiсть польських продуктiв у Чикаго навiть у Волмартi розбещує ))

Reply

mamuka_miriuta July 29 2013, 02:44:18 UTC
ну, це якщо східно-слов,янською дієтою харчуватися :-)

я, окрім борща і олів,є, нічого іншого з того всеодно не їм. ну добре, ще пельмені. але це вже сибірське явище, до слов,янської кухні нічого не маючє.

життя якраз дуже нормальне, особливо якщо не впадло за 30 миль в нормальні магазини з,їздити. а так - відчуття, шо живеш на дачі в лісі :-0)

Reply

eve_link_a July 29 2013, 02:52:04 UTC
Чесно кажучи, я й сама бiльше овочi-фрукти, але на кетчуп Чумак вже всiх знайомих рiзних нацiональностей пiдсадила ))
30 миль - практично рядом, щодня на роботу стiльки ж в один бiк їжджу. Власне задля вiдчуття простору, Чикаго напрягає.

Reply

mamuka_miriuta July 29 2013, 03:10:52 UTC
це від якого ізжога як від півлітра сірчаної кислоти ? :-)

ні, я не люблю довго їхати на роботу, а ще більше - з роботи. тому і жив на селі. крім того це надавало масу інших переваг. включаючи те, що до місця, де я міг би спустити на воду каяк було 5 хвилин від дому.

ти скажи в Україні, що ти 45 км в одну сторону на роботу їздиш :-)

Reply


shuher_smit July 29 2013, 09:10:52 UTC
мда. скільки смаколиків.
а з пивом дійсно така лажа? і шо піть?

Reply

mamuka_miriuta July 29 2013, 13:00:59 UTC
через дорогу є лікёро-водочний. там дають стелла артуа, хайнекен і гінес. тобто, на тяжёлий случай - можна там затаритись. можна проїхать 30 миль і купити все, що душа забажає у спеціалізірованих магазінах обласного центру

Reply


flakelviv July 29 2013, 13:16:12 UTC
Дякую, поригав. Ти відкриваєш людям окрему Америку.

Не зрозумів лиш про курячу печінку: ти маєш на увазі, що вона всюди така, чи саме та?
Бо я її часто зі смаком хаваю.

Reply

mamuka_miriuta July 29 2013, 13:39:55 UTC
на кулёчок з ізображєнієм потріарха кіріла, не ригай просто на підлогу.

куряча печінка в даному магазині, в даній розфасовці. для того, шоб вона не псувалася швидко, додають якусь ядучу хімію. якщо ти півдня на рибалці і не миєш в воді руки, одразу після того, як населив шматок печінки на гачок - на другий день на пальцях виникають тріщини. (мені знадобилося пару тижнів, щоб відслідкувати походження цих тріщин).

смажену курячу печінку і я люблю. вірніше - любив. бо після оцієї от відраза тепер виникла.

Reply


13medusa August 15 2013, 06:18:59 UTC
Бож, як вони живуть без печінкових тортиків...Убогіє.

Reply

mamuka_miriuta August 15 2013, 14:04:23 UTC
і ше вони не знають, шо з дамашнього лівєру пирішки робить можна.

Reply

13medusa August 15 2013, 14:10:40 UTC
Отето вони зря. Мої любимі пирішки.
Я тут заліпла на твоєму журналі. Покоменчу трохи старих постів, як заманецця де пять коп пристроїть))

Reply

mamuka_miriuta August 15 2013, 14:12:53 UTC
та пожалуста, шо ж я, зря то всё писав?

Reply


Leave a comment

Up