Чесно кажучи, я й сама бiльше овочi-фрукти, але на кетчуп Чумак вже всiх знайомих рiзних нацiональностей пiдсадила )) 30 миль - практично рядом, щодня на роботу стiльки ж в один бiк їжджу. Власне задля вiдчуття простору, Чикаго напрягає.
це від якого ізжога як від півлітра сірчаної кислоти ? :-)
ні, я не люблю довго їхати на роботу, а ще більше - з роботи. тому і жив на селі. крім того це надавало масу інших переваг. включаючи те, що до місця, де я міг би спустити на воду каяк було 5 хвилин від дому.
ти скажи в Україні, що ти 45 км в одну сторону на роботу їздиш :-)
через дорогу є лікёро-водочний. там дають стелла артуа, хайнекен і гінес. тобто, на тяжёлий случай - можна там затаритись. можна проїхать 30 миль і купити все, що душа забажає у спеціалізірованих магазінах обласного центру
на кулёчок з ізображєнієм потріарха кіріла, не ригай просто на підлогу.
куряча печінка в даному магазині, в даній розфасовці. для того, шоб вона не псувалася швидко, додають якусь ядучу хімію. якщо ти півдня на рибалці і не миєш в воді руки, одразу після того, як населив шматок печінки на гачок - на другий день на пальцях виникають тріщини. (мені знадобилося пару тижнів, щоб відслідкувати походження цих тріщин).
смажену курячу печінку і я люблю. вірніше - любив. бо після оцієї от відраза тепер виникла.
Comments 16
Reply
я, окрім борща і олів,є, нічого іншого з того всеодно не їм. ну добре, ще пельмені. але це вже сибірське явище, до слов,янської кухні нічого не маючє.
життя якраз дуже нормальне, особливо якщо не впадло за 30 миль в нормальні магазини з,їздити. а так - відчуття, шо живеш на дачі в лісі :-0)
Reply
30 миль - практично рядом, щодня на роботу стiльки ж в один бiк їжджу. Власне задля вiдчуття простору, Чикаго напрягає.
Reply
ні, я не люблю довго їхати на роботу, а ще більше - з роботи. тому і жив на селі. крім того це надавало масу інших переваг. включаючи те, що до місця, де я міг би спустити на воду каяк було 5 хвилин від дому.
ти скажи в Україні, що ти 45 км в одну сторону на роботу їздиш :-)
Reply
а з пивом дійсно така лажа? і шо піть?
Reply
Reply
Не зрозумів лиш про курячу печінку: ти маєш на увазі, що вона всюди така, чи саме та?
Бо я її часто зі смаком хаваю.
Reply
куряча печінка в даному магазині, в даній розфасовці. для того, шоб вона не псувалася швидко, додають якусь ядучу хімію. якщо ти півдня на рибалці і не миєш в воді руки, одразу після того, як населив шматок печінки на гачок - на другий день на пальцях виникають тріщини. (мені знадобилося пару тижнів, щоб відслідкувати походження цих тріщин).
смажену курячу печінку і я люблю. вірніше - любив. бо після оцієї от відраза тепер виникла.
Reply
Reply
Reply
Я тут заліпла на твоєму журналі. Покоменчу трохи старих постів, як заманецця де пять коп пристроїть))
Reply
Reply
Leave a comment