шо їдять капіталісти. чатина 1.

May 12, 2014 20:41

на багаточисельні прохання трудящих і особєнно френда vladmradio розкажу шо їдять мириканці ( Read more... )

вибране, їжа, мириканські будні, шо їдять капіталісти, іх нрави

Leave a comment

Comments 22

eve_link_a May 13 2014, 03:39:23 UTC
Нє, ти мусиш приїхати в чикаги. В нас роблять такі бургери з власноспеченими булочками, органічними помідорами і смачнющими катлєтками, шо навіть я (ортодоксальний сіфуд і стейкоїд) можу спокуситись.

Reply

mamuka_miriuta May 13 2014, 14:09:27 UTC
нє, ти мусиш приїхати сюди у Васюкі. у мене Мерседес такі домашні булочки пече, а на маленькому базарчику поруч продають смачнезні помідори та цибулю, шо твої чікаги нервово курять в стороні :-)

і ета. єсі я приїду в чикагу, то я сначала піду шукати якісь етнічні ресторанчики. це моя слабость. от в Оклахома-Сіті мене спокусив малайський ресторанчик, в Філадельфії - афганський (я навіть про нього багато слів любові написав). тому, і в Чіказі я побіжу шукати щось подібне. потім, у другу чергу, я піду по пурєдним сіфудам та стейкхаусам (дай п,ять, між іншим). і тільки після того як я на 100% виконаю перший та другий пункти, я можу спокуситися на бургер :-)

Reply

eve_link_a May 13 2014, 16:51:06 UTC
ну тоді тримайся, бо таких трушних етнічних рестаранчіків, як в чикаго, мало де є. Мій улюблений - перуанський. Та і мексиканські з корейськими супер. А які у нас кубинці сендвічі роблять роблять! Моя улюблена hole in the wall http://cousinandcousin.com/album/post_elcubanito#1
Стейки ми самі, бо в рєстаранах таких не дуже, або захмарно дорого, хіба боун-ін філє міньон medium rare в одному тут полюбляю.
А коли тобі бургер зроблять з 100% прайма? з рубленого, а не меленого фаршу, такий соковитий, шо аж тече..... ммм.... пора на ланч ))

П.С.: нормальні людські помідори з полуницями - це єдине, чого мені тут бракує, бо навіть ті "органічні" смакують як пластмаса.

Reply

mamuka_miriuta May 14 2014, 00:58:23 UTC
у мене перуанка в конаді знакома є, но я в ресторан перуанський би сходив. головне, шоб вони гризунів своїх не заставляли їсти.

в кубінському я був в Галф Брізі. там кухня була восхітітєльна. і дешево, як борщ. ми на троїх нажралися за 60 баксів. це при тому, шо я сказав фіціянтці - "несіть все, ми у вас тут будем довго сидіти" :-) правда це був не сезон.

бургер з 100 прайма? рублений? ок, убіділа, пакую чімодан.

Reply


xo66it May 13 2014, 04:26:10 UTC
у нас зараз мода на ті бургери пішла.
Раніше з кожного кута суші-піца-караоке, а тепер бургер-бургер-бургер.
із якісно-ціновою діференсацією все теж саме - чи дорожче, тим краще. Чудово, канєшно, але 70-80 грн за один бутерброд, най і доволі великий та кошерний - не для всіх (

Reply

(The comment has been removed)

xo66it May 13 2014, 07:41:58 UTC
не
рекомендуешь? твоему вкусу я верю )

Reply

(The comment has been removed)


(The comment has been removed)

xo66it May 13 2014, 05:55:14 UTC
шта?)
у нас ті бургери, що гівняні, коштують менше долара.
А все нормальне - відповідно до тієї омеричці )

Reply

mamuka_miriuta May 13 2014, 14:13:59 UTC
нє, бургер не гівно, хоча потенційно його дуже легко на гівно перетворити :-)

українці, в реаліях того, як вони харчуються зараз, років через 10 почнуть давати перші паростки цього ожиріння

Reply

mamuka_miriuta May 13 2014, 14:14:26 UTC
да, і кстатє, макдональдс і тут називається рестораном :-) сірозно!

Reply


xenonchik May 13 2014, 05:58:59 UTC
мы, как на природу выезжаем делаем бургеры из стейков на гриле + лук,огурцы,помидоры и сыр
скорее всего совсем не канонично, но под пивко выходит норм)

алсо, у нас в кабаках делают более-менее норм бургеры по цене в 5-8 баксов. опять же - под пивко норм

Reply

mamuka_miriuta May 13 2014, 14:16:55 UTC
бургер из стейка? шота не понял.

как по мне каноничность - херня. главное, шоб самому нравилось то, что ешь )

Reply


(The comment has been removed)

mamuka_miriuta May 13 2014, 14:19:06 UTC
бургер як елемент хіпстерства? вау! американці возгордяться ))

Reply


Leave a comment

Up