чайові експерименти

Nov 21, 2010 20:51

 Сьогодні приготувала незвичний для себе чай:  м’ятний чай зі спеціями (мароканський ( Read more... )

всяке-різне, ням-ням, надолужування втраченого, вічне

Leave a comment

Comments 2

sergey_si December 7 2010, 17:41:07 UTC
із моїх марафонських рецептів:
1.подрібнити 30 плодів шипшини на 0,5літровий термос,залити на ніч окропом.На ранок можна вживати.Можна додати мед,лимон.
2.Сухофрукти+ізюм залити окропом/для себе я воду не доводив до кипіння-градусів до 70-80/,дати натягнутись 3-4 год.Цукру не треба.
3.на чайний стакан-1/4 свіжовижатого соку буряка+1/4 соку моркви+1/2 яблучного.Потрібно:1 невеликий буряк,2 середніх морквини,2-3 яблука.Бажано з грядки, а не з супермаркету.Я тер на дрібну терку і руками видушував через щільну тканину.Пити одразу після приготування.1 стакану досить,щоб отримати денну дозу вітамінів.Сік на смак приємний,не лякайтесь,що там буряк.
Може до чаїв це все не дуже відноситься,але напої надзвичайно корисні.

Reply

malvalanda December 7 2010, 22:14:37 UTC
дякую за рецепти :)
Обов’язково спробую фреш (яблуко+морква) з додаванням буряка.
Ну а узвар, то один з улюблених напоїв, холодний... спекотного літнього дня... ммм...

Reply


Leave a comment

Up