Nov 21, 2010 20:51
Сьогодні приготувала незвичний для себе чай: м’ятний чай зі спеціями (мароканський)...
Переважно п’ю чорний з різними травами: чебрець, меліса, листя смородини і вишні, липа, айва, шипшина.
Отже, накидала я в чайник м’яти, чуть-чуть кориці, одну гвоздику, щіпку кардамону, штучку анісу і 4 тоненьких кільця свіжого кореню імбиру. Залила 0,5 л. окропу та настоювала 10 хв. Розлила в дві чашки і кинула по дольці лимона.
Вийшов хоч і незвичний, але смачнючий чай :)
Надалі буду експериментувати з імбирем...
І ще тре буде спробувати масалу.
ПеС. Я щойно розбила чашку. Вже дуже давно посуди не била і завжди ще був неприємний для мене інцидент. А сьогодні якось всеодно, можливо тому, що мені до неї було байдуже...
всяке-різне,
ням-ням,
надолужування втраченого,
вічне