Tech No Logical !!!

Feb 12, 2008 16:20


Groempf. Er klopt weer helemaal geen ene ruk van. Wie heeft er toch ooit bedacht dat het handig is om een ingewikkelde website te bouwen waar studenten al hun belangrijke opdrachten op moeten posten? Wat is er in vredesnaam mis met fysieke postvakjes? Waarom moeten we eerst een halve dag verdwalen op WebCT om er vervolgens achter te komen dat het ( Read more... )

studie, de spreekstalmeester, stelletje snurds

Leave a comment

Comments 3

sjors February 12 2008, 16:43:20 UTC
Technologie is het probleem niet: WebCT is het probleem. Docenten vinden het handig en vinden het niet nodig om ook te kijken of studenten het handig vinden. Ik wil niet eens weten wat de Universiteit betaalt voor die rommel.

In mijn tijd kon je een werkstuk gewoon e-mailen of per post inleveren.

Reply

maal February 12 2008, 16:49:22 UTC
Is wel waar. Maar ik had gewoon 'pun intentions'.

In jouw tijd... werd ik lid van Biton. :P

Reply

__blik__ February 13 2008, 10:16:45 UTC
Bij informatica hebben we het Submit systeem, dat door een paar studenten ontwikkeld is, volgens mij.

Eigenlijk is het heel makkelijk, je surft naar http://www.cs.uu.nl/docs/submit/ en vult daar je studentnummer in, kiest welke opdracht het is, met hoeveel studenten je werkt en dan vul je hun studentnummers in. Uiteindelijk kan je een bestand uploaden en dan is het ingeleverd (je krijgt nog een mailtje ter bevestiging). Over dat systeem heb ik eigenlijk nog nooit klachten gehoord van studenten. Het probleem zit hem dus inderdaad in WebCT, want er bestaan dus wel systemen die gewoon makkelijk werken zonder irritante poespas.

Reply


Leave a comment

Up