Tech No Logical !!!

Feb 12, 2008 16:20


Groempf. Er klopt weer helemaal geen ene ruk van. Wie heeft er toch ooit bedacht dat het handig is om een ingewikkelde website te bouwen waar studenten al hun belangrijke opdrachten op moeten posten? Wat is er in vredesnaam mis met fysieke postvakjes? Waarom moeten we eerst een halve dag verdwalen op WebCT om er vervolgens achter te komen dat het allemaal óf niet werkt óf niet klopt? Het hele discussion board staat vol met vragen van mensen die hun opdrachten niet konden inleveren omdat er een link niet werkte of een aanklikbaar iets niet deed wat het moest doen. Kan niet iemand mij even haarfijn uitleggen waar dat GOED VOOR IS?!

Nou héb ik een keer op tijd een essay-plan en nou kan het nergens, want volgens de site zit ik helemaal niet in subgroep 7.3 en mijn twee subgroepgenootjes ook al niet. Dus kan ik hun essay-plannen, die ik moet becommentariëren voor morgen, ook nergens vinden en heb ik dus morgen ook geen commentaar van hen op mijn essay-plan.

Allemaal de schuld van die @*#&$^% informatietechnologische vooruitsodemieterij. Tech? No Logical! Weg met de digitale administratie! Terug naar pen en papier! Ahu! Ahu! 
...Ahum. Het zal ook wel weer ergens goed voor zijn allemaal. Maar ik vind het PLACHELUK EN ONMOGELUK! om met de GVR te spreken!

(Verder gaat het overigens wel goed, want ik heb ontdekt dat het Heel Erg Goed helpt om op het dak in de zon te gaan zitten als je iets moet bedenken. Waar ik eerst urenlang in de bieb en thuis heb zitten piekeren over een centrale stelling, heb ik hem op het dak in de zon vandaag in tien minuten bedacht. En toen kwam de rest eigenlijk tamelijk vanzelf.)

studie, de spreekstalmeester, stelletje snurds

Previous post Next post
Up