Рождественская выпечка 2: 2016

Jan 17, 2016 10:46

Еще два рождественских пляцка.

"Переплетенный". Песочные коржи, маковая и кокосовая начинка, крем масло и вареная сгущенка. Основу рецепта и технологию приготовления "подсмотрела" на кукораме.

Пляцок с карамельным суфле. Он мне понравился больше всех, я очень люблю вкусное суфле.


Read more... )

Рождество, Пляцки

Leave a comment

Comments 7

irinabres January 17 2016, 20:53:40 UTC
Прекрасно! Спасибо! Обязательно буду печь.

Reply

lubany_b January 21 2016, 15:15:37 UTC
В добрий путь!

Reply


ext_2309604 January 18 2016, 09:26:08 UTC
Любочка, яка краса!!! Ви неперевершена господинька, пишаюся тим, що на Західній Україні є такі чудові майстрині.

Reply

lubany_b January 21 2016, 15:17:29 UTC
Дуже дякую! У нас на Західній Україні дуже багато вправних господинь і це радує :)

Reply


genevievee January 21 2016, 10:47:31 UTC
Люба, підкажіть чим замінити вершки? Підійде магазинна 20% сметана і загущувач? Чи краще сметану відцідити?

Reply

lubany_b January 21 2016, 15:14:59 UTC
Вершки можна замінити:
- сепараторна сметана + молоко
- 20% сметана + згущувач
Відціжувати сметану не дуже люблю, вона може й не збитися.

Reply


genevievee January 22 2016, 09:56:39 UTC
Дякую,мушу спробувати карамельне суфле.

Reply


Leave a comment

Up