Один из воскресных обедов. Запеченная свиная шея с соусов из сушеных грибов. К нему еще была отварная картошка в мундирах с укропом и свекольный салат.
ммм))) як я люблю гриби- але зовсім у них не розбираюсь- а тому боюсб купувата й на базарі:( дуже смечно вигляда- ну й бурячковий салат-краса!) а картоплю я не їм -не мона мені!))
Я виросла в Карпатах:) А ще й пережила важкі 90-і, коли ліс годував:)Не сказати, що супер спец, але деякі найбільш відомі гриби розрізняю:)Дуже люблю теж все грибне, цього року побалувала себе вдосталь - грибів всяких різних було дуже багато!
Comments 16
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Я тоже очень люблю именно горячее:) Но оно неплохое и в холодном виде на бетерброд, отличная альтернатива колбасе:)
Reply
Reply
Reply
За бажанням детальніше про рейтинги ви можете прочитати у розділі довідки.
Reply
Reply
Reply
Reply
дуже смечно вигляда- ну й бурячковий салат-краса!)
а картоплю я не їм -не мона мені!))
Reply
Reply
Leave a comment