We're Going to Hell

Mar 04, 2010 16:45


Ik weet zeker dat heel Nederland op dit moment ermee bezig is, maar ik draag toch m'n steentje bij.

De gemeenteraadsverkiezingen.

Wat een gedoe... voordat het daadwerkelijk gebeurde vond ik het allemaal nogal overdreven, maar op de dag zelf vond ik het toch wel spannend. Ik ben 17, mag nog niet stemmen, en ben ook niet ongelooflijk geïnteresseerd in ( Read more... )

thoughts drabble

Leave a comment

Comments 2

toomuchfandom March 4 2010, 16:18:59 UTC
VVD is als eerste geeindigd hier en als 2e TON (JA, Verdonk's ding).

TON heeft maar liefst 5 zetels hier. Shocking. (ze deed bij 41 gemeentes mee, en hier 't hoogst geeindigd. BAAAH)

Ik heb gestemt gister, op de SP, omdat die 't beste voor hadden met Den Helder volgens de stemwijzer. Helaas verloor de SP een zetel en heeft er nu nog maar 3.

Den Helder wordt rechts. Bah.

Ik hou me normaal nooit echt bezig met politiek en zal gewoon weer de stemwijzer gebruiken voor de landelijke stemmingen. Ik wil alleen niet dat 't CDA weer de grootste partij wordt. Ik heb genoeg van Balkenelende.

Reply


lrigd March 6 2010, 15:35:36 UTC
Wat een leuk plaatje heb je! =)

Ja, TON deed hier ook mee... ze heeft wel een aantal zegels gehaald, weet alleen niet hoeveel. Ik geloof dat PvdA en een lokale partij hier de meeste zetels hebben (oh, dat heb ik natuurlijk hierboven ook al gezet ^^)

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar het lijkt mij dat TON de gematigde versie is van de PVV... en ik denk niet dat TON landelijk veel stemmen zal behalen. En voor het bestuur maakt het landelijk meer uit denk ik... wat wij ervan zullen merken iig (ik heb serieus GEEN idee wat de partijen hier in Alkmaar uitvoeren, ik merk er nooit iets van. En als ze iets willen doorvoeren zal het toch overeen moeten komen met de wet...)
Maar goed, ik maak me er dus meer zorgen om dat de PVV zoveel stemmen heeft gekregen..!

Als PVV de grootste partij wordt... nou, ik heb al half in m'n hoofd om in het buitenland te studeren, maar reken maar dat ik dan nóg sneller weg ben!

Reply


Leave a comment

Up