Прогноз автобусів на сьогодні

Apr 18, 2013 17:48

У Луцьку запустили сервіс, що має на меті значно поліпшити зручність користування громадським транспортом. Виглядає він ось так: http://www.mak.lutsk.ua/guest
Що ви бачите? Поясню: це зображення переміщення автобусів по місту. Тобто, ви можете відслідкувати, де який громадський транспорт знаходиться, а отже, і зорієнтуватися, щоб на нього сісти. ( Read more... )

Київ, зупинки, дорожня інфраструктура, Чого не вистачає Україні?, громадський транспорт, міста зручні для людей

Leave a comment

Comments 2

lyoshko April 18 2013, 15:28:14 UTC
1. така ж система працює і у кримського тролейбуса

2. ми з ще людьми відправляли звернення з цього приводу, відповідь сказала що така система вже створюється, і планується вже у першому півріччі цього року.

3. >Хто з нас не мріяв знати, коли точно прийде потрібний автобус, щоб не стояти на незручній зупинці, а чітко планувати свій час та дорогу?
Хтось не тільки мріє, а й знає. розклади транспорту відомі, деякі маршрути навіть ходять чітко за розкладом (43 автобус, наприклад, від розкладу взагалі не відхиляється)

Reply

ljutty April 18 2013, 15:48:23 UTC
Буду чекати на втілення цього допису)

Щодо третього пункту, то знати розклад, авжеж, зручно, але не всі можуть дозволити собі таку розкіш - приїжджим або людям з інших районів буде незручно орієнтуватися та планувати свої маршрути без чітких розкладів на зупинках, карт маршрутів та, в ідеалі, табло, на яких вказано, коли таки прибуде потрібний транспорт. Приїжджі просто не зможуть покинути наше гостинне місто))

Reply


Leave a comment

Up