Выйшла мая другая калонка на 34mag.net
Падарожнічаючы па Лацінскай Амерыцы, я імкнулася пакаштаваць розных нацыянальных, уласцівых толькі пэўнай краіне, страваў і напояў. Якім жа было маё здзіўленне, калі, пакаштаваўшы мясцовай «Калумбіяны» (з пазнакай «нашая» на бутэльцы), я адчула знаёмы смак «Бураціны». Яшчэ большым здзіўленнем сталася тое, што
(
Read more... )
Comments 24
а калі сур'ёзна - чым баршчы адрозніваюцца? я гатую, як прабабуля вучыла, мяркую, што мусіць быць украінская версія. а беларускі боршч які?
Reply
Reply
Reply
ну, відаць, у нас украінскі боршч сямейны =)
Reply
( ... )
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment