Беларусь не збрэндзіла

Nov 02, 2011 15:20


Выйшла мая другая калонка на 34mag.net

Падарожнічаючы па Лацінскай Амерыцы, я імкнулася пакаштаваць розных нацыянальных, уласцівых толькі пэўнай краіне, страваў і напояў. Якім жа было маё здзіўленне, калі, пакаштаваўшы мясцовай «Калумбіяны» (з пазнакай «нашая» на бутэльцы), я адчула знаёмы смак «Бураціны». Яшчэ большым здзіўленнем сталася тое, што ( Read more... )

34mag.net

Leave a comment

ljusdunkel November 2 2011, 23:47:48 UTC
У Гiшпанii dulce de leche традыцыйны прадукт, няхай ня брэшуць аргентынцы. Дарэчы, Nestlé вырабляе дульсе де лече таксама. I звычайнай згушчонкi якой хочаш тут ёсць, мясцовая гiшпанская, галандская (самая смачная з усix!), тая ж швейцарская. Я купляю перыадычна, вельмi смачная!

Reply

salej November 3 2011, 06:31:11 UTC
Неееее! У Галяндыі згушчанка як у нас??? А я туды нашу завозіў :))) Думаў здзівіць. Затое зэфіра ў іх дакладна няма!

Reply

ljusdunkel November 3 2011, 07:37:01 UTC
Я не была ý Галандыi, але экспартная галандская згушчонка ý нас бывае час ад часу, вельмi смачная! Навогул, еýрапейскiя згушчонкi выдатнай якасцi, як i малако. Пэýна i без радыяцыi. Пра сыры ýжо i не кажу:))) А вось зефiру нiдзе няма, гэта тыпова беларускi (савецкi) прысмак. Мая сястра жыве ý Турцыi, там згушчонка адсутнiчае як клас, я ёй з Гiшпанii вялiзную банку прывозiла. Сыркоý у шакаладзе няма таксама ý нас:)))

Reply

salej November 3 2011, 08:38:42 UTC
А у вас гэта дзе, у Гішпаніі?

Reply

ljusdunkel November 3 2011, 09:24:07 UTC
Так, у Гiшпанii:)

Reply


Leave a comment

Up