Малі міста з великою історією

Dec 11, 2012 17:19


Дивовижно, як на клаптику Поділля розміром 60 км може двічі історія переплітатися з приблизно таким же клаптиком Закарпаття. Трохи передмови. Не претендую на історичного дослідника, але мене зацікавили, як завжди, збіги.

Зараз тусую в санаторії в Хмільнику. Здійснилася підліткова мрія з тих часів, коли романтизувала автобіографічні нариси Гессе і ( Read more... )

збіги, мандри, історія, Україна

Leave a comment

Comments 5

proidysvit December 11 2012, 19:30:36 UTC
В зимового Меджибіжу, виджу, свій колорит. Відвідував його сего року літом.

Reply

liniyka December 13 2012, 14:42:43 UTC
З дому я б в таку зиму нікуди не виїхала)) А тут поруч, і час є. Тому не шкодую. Фортецям личить зима.

Reply


(The comment has been removed)

liniyka December 13 2012, 15:47:32 UTC
Я теж спочатку скептично думала про життя курортника. Дарма! Де ще я змогла би зібрати до купи власні думки, заслуженно не працювати хоч 10 днів? Відпустка та хвороба таких радощів не дають - все одно в пошті завал. Ну, а друге: хоч тут рештки совка ще і є на території санаторію, в цілому просто неймовірний подарунок тілу - живу в нормальному готель 3+ номері, здорова регулярна їжа, ванни, джакузі, масажі, приємні процедури. Все можна встигнути, якщо логістику собі спланувати)) Головне - подолати бар'єр у голові, що курорт для пенсіонерів)) Це ж комплекси.

Так! А от замки наші я б пороздавала хазяїнам. Якби це можливо було зробити як десь у Європі: щоб комісія слідкувала за ремонтними та реставраційними роботами, належними матеріалами, щоб потім можна було замки відвідати. А як у нас це роблять, то краще хай далі замки проходять іспити на виживання. І треба мріяти, що з'явиться новий Возницький.

Reply

(The comment has been removed)

liniyka December 14 2012, 14:59:34 UTC
Якби я сюди їхала з фантазією про курортний роман, то від вигляду різноманітних спортивних костюмів вже поїхала б додому))).

Reply


school_ofphoto November 6 2013, 10:30:08 UTC
Киевская школа фотографии поздравляет Вас с Днем Рождения! Желаем, чтобы Ваш кадр был "…как глоток шампанского, колючий и головокружительный. Как поцелуй на морозе, стремительный, но крепкий. Как выстрел снайпера в бензобак. Меткое ба-бамс - и фейерверк до небес!"* Будь счастлива!


... )

Reply


Leave a comment

Up