Тренд чи потреба?

Jul 26, 2012 13:19


Це фото зробила 6 червня 2009 року. Ракурс зачепив, неможливо було пропустити. Той момент був пам'ятний ще й тим, що кадр зробила за кілька хвилин до виступу "Гадюкіних", який виявився останнім виступом з Кузею. Бувають такі знакові знимки.


Read more... )

тренди, фото, цікаві досліди, моє

Leave a comment

Comments 12

(The comment has been removed)

от якби я вчора зробив запис у ЖЖ "завтра до ЖЖ напише Л liniyka July 26 2012, 16:45:52 UTC
О! Це було б круто )))) уявляю собі, як би я висадилася від такого повідомлення, гггг! Насправді змусити себе повернутися до ЖЖ виявилося важче. ніж я думала. Лінощі - це страшніше, ніж несприятливі обставини. Але відчула неймовірне полегшення, коли щось написала - будь що)))
Насправді, в такі балачки я теж не вірю, тому що занадто багато дій пов'язано з силою думки в нашому житті. Я серйозно в це вірю, без магії та екстрасенсорики.
Про мовчать і не мовчать ідеально сказано! Але ж є ще момент "потрапляння до течії" - хтось може одночасно щось придумати, але правильна аудиторія підтримає і розмножить ідею однієї людини, а другій з такою самою ідеєю не дасть ходу її аудиторія.

Reply

(The comment has been removed)

Re: є ще момент "потрапляння до течії" liniyka July 27 2012, 08:23:47 UTC
вірю в везіння лише тих, хто чогось прагне і шукає)))

Reply


olexa_man July 26 2012, 11:11:02 UTC
Яскраво написано!

Reply

liniyka July 26 2012, 16:46:11 UTC
красно дякую!

Reply


com_revolta July 26 2012, 11:41:29 UTC
та же фігня. і підозрюю, ми не унікальні в цьому, скоріш за все ми просто не усвідомлюємо впливу якогось далекоглядного піару. тим не менше, фоти мені подобаються!

Reply

liniyka July 26 2012, 16:50:09 UTC
Це правда, і це одна з версій розвитку подій. Одна з кількох. проте не єдина. Я думала про те, як часто щось ми спершу не помічаємо, а потім, при певних обставинах, ми творимо подібний продукт, чесно вважаючи ідею свіжою.
дякую за комплімент!

Reply

com_revolta July 26 2012, 18:22:25 UTC
це заслужено. й чесно кажучи, навіть і не в курсі була про тренди на таке. пару років тому коли фотографувала високовольтку, друг-фотограф ухмильнувся, і прокоментував мол ну канєшно - всі хіпстери люблять високовольтки.. о_О а насправді можна бути не хіпстером простою людиною, і не вичитувати в тумблрі шо там нині модно, а потім актом самодєятєльності несвідомо опинитись в струї, причому вже десь в самому її фості, і з ярликом, шо приліпить якась лєва людина, і це ще більше пригнічює. отак і пропадає бажання

Reply

liniyka July 27 2012, 08:38:17 UTC
о! я і не знала, що високовольтки - це гіпстерський об'єкт))) але, напевно, я сама якийсь прадавній доісторичний гіпстер, бо постійно свої старі улюблені сюжети знаходжу серед того, що вже стало енциклопедійним у цій течії.
якщо ти відчуваєш класні фішки, які дивом ще й виявилися в тренді, то чого ж так перейматися, що хтось навісив тобі ярлик? така вже схильність людей - шукати чомусь новому одразу паралель, пояснення в тому, що вже хтось робив.
я особисто дуже люблю гіпстерів, тому що це перша офіційна субкультура на моїй пам'яті і при моєму житті, яка покликана щось постійно створювати або хоча б вишукувати щось своє))) правда! а ще гіпстери мають одну дуже зворушливу спільну рису - жоден трушний гіпстер не зізнається, що він гіпстер!!! навідміну від панків, рейверів, металістів, емо та інших! тому що для них найважливіше - індивідуальність, попри те, що вони мавпують якісь спільні ознаки

Reply


mangustma July 26 2012, 21:23:32 UTC
классс! цікаві роздуми! )
і фоточки гууд )

Reply

liniyka July 27 2012, 08:38:54 UTC
дякую! дякую! )

Reply


(The comment has been removed)

liniyka July 27 2012, 10:42:56 UTC
ти читаєш мої думки))) у мене були підозри, що я - гіпстер))

Reply


Leave a comment

Up