смайлик

Oct 01, 2010 12:23

У шановного v-n-zb прочитала отут, що сьогодні день усмішки, себто смайлика. Взагалі, як логотип для страхової компанії, яким смайлик із самого початку був створений художником Харві Беллом - дуже навіть зараховується. Один із кращих логотипів в історії, НМД. І свято суперове, чом би й ні ( Read more... )

стріт-арт, цікаві досліди

Leave a comment

Comments 7

thekillabee October 1 2010, 10:39:43 UTC
Супер, поцілила в точку. Мене завжди трошки насторожує, якщо людина ставить у переписці забагато смайлів (відчувається дуля в кишені). А з іншого боку, смайлик - це як білий прапор. Мовляв, що б я там не написав і як би ви мене не зрозуміли, я з добрими намірами. :)

Reply

liniyka October 4 2010, 11:05:14 UTC
це точно!
але в жодному разі не означає, що я щось маю проти смайликів як засоби екномії часу в переписці, і спрощення донесення змісту. Просто не подобається пластиковість його зображення, і коли надто спекулюють ним)))

Reply


(The comment has been removed)

lovkyj_man October 3 2010, 04:52:17 UTC
Цікаво, а кого в світі дратує привітання кивком голови?

Reply

liniyka October 4 2010, 11:15:53 UTC
У мене нема комплексів з приводу посмішок незнайомих людей, навпаки, мені не подобається, коли людну взагалі не посміхається.
Я ж тут про інше: мені візуально не подобається виконання першоджерельного смайлика через його американськість - ті ж французи зробили б його менш пластиковим.
Може, я й маю щось від вихідців з совку, але мене до нестями захоплюють посмішки європейців і те, як у них світяться очі. А посмішки американців мені не подобаються, так, бо вони найчастіше нещирі. І саме їх переймають працівники наших банків і автосалонів, бо європейські посмішки важче перейняти. Неможливо. Треба дуже багато - відчувати щастя і радість життя зсередини))).

Про різні звичаї, і те, як за їх невиконання можна "відгрести", я читала ще у "Вокруг Свєта "у дитинстві. Запам'яталось на все життя)).

Reply

(The comment has been removed)


pathos_online October 4 2010, 13:50:32 UTC
моторошний смалік )))) очі вапше капєц О_о

Reply

liniyka October 4 2010, 14:30:33 UTC
зате який він експресивний!!!))

Reply


Leave a comment

Up