В последнее время я практически не готовлю, и, соответственно, почти не ем :) и мужчина мой тоже. Можем вот арбуз за день умять или салата наестся вдоволь. Выпечка уже давно отложена в дальний ящик (до зимы наверное, когда совсем делать нечего будет и размер моей жопы будет скрывать какая-нибудь пуховка по колено), а то со всякими "пындыками
(
Read more... )
Comments 24
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Смачнющі, ой смачнющі, правда Ваша =)
Родзинки замінила курагою, поклала іще менше цукру, аніж Ви (80г коричневого та 2 пакетика готового ванільного цукру, разом 100 г, змолола у кавомолці - вона тепер почувається важливою панною на господарстві, йой!), забула про апельсин, тому замінила цедру на масло Dr. Oetker Zitrone, а ще проекспериментувала із папером для випічки - частину паперу не змащувала олією, відставали всі однаково легко, а ті, що без олії, пустили масло на папір для випічки. Тому наступного разу не змащуватиму Backpapier узагалі ))
Іще порушила "правила поїдання" і спакувала решту печенюшок до коробки. А то коаліція попа&розум мене б не зрозуміли ;)
Смакує печиво із молоком та малинкою дуже-дуже!
Дякуююю, Олесю =) Думатиму над наступним об*єктом для наслідування. Здається мені, що це будуть тарталеточки з авокадо - завтра робимо рейд на Житній ринок у пошуках стиглого овочефрукта і чесної "тьоті Моті")))
Reply
Reply
Reply
вчера попробовала испечь печенье по этому рецепту.
очень понравилось)получилось как на картинке и вкусно)
Единственное положила меньше сахара - на свой вкус)
Спасибо за простые и подробные рецепты.)
Reply
Reply
Leave a comment