Организатора проплаченных митингов Руслана Багмута выбросили с 16-го этажа в Киеве

Aug 30, 2012 11:13

Такие вот дела. Опасная, оказывается работа. Что и неудивительно. Огромные объеме не подающейся учету налички притягивают себе множество жадных лапок: штабистов, бригадиров, сотников, десятников, контролеров, кураторов.
Посчитайте: 280 флагомахальщиков Партии регионов против Тимошенко по 100 грн. - это 28 000 в день.
А калашниковский антимайдан длился пару месяцев. Я специально туда подходил и фоткал - максимум 150 человек было. Т.е., мутилось не менее 13 000 грн. в день. А в месяц?
Понятно, что часть доставалась самому Калашникову, часть - контролерам из партии, которые эти 280 человек "видели".
И это - только 1 эпизод. Так что повод для насилия найти не трудно.
В общем, стремный бизнес. Хоть и прибыльный, несомненно.



Руслан Багмут

"Учора, 28 серпня, в Києві був убитий відомий організатор проплачених мітингів Руслан Багмут. Повідомлення про смерть з’явилося вчора на його сторінці в соціальні мережі «Вконтакті». Один з його помічників Дмитро Шевченко (http://vk.com/shevchenko_dk) написав (мовою оригіналу): «РЕБЯТА, с сегодняшнего дня Нашего руководителя, Руслана Багмута Николаевича (http://vk.com/ruslan_bagmut), не стало в живих. Все, кто был с ним знаком помнят ЕГО, как честного, хорошего человека, «добряка», «душа компании», и просто готововым бескорыстно помочь каждому...»



Руслан Багмут

В одному з коментарів під записом координатор громадянської кампанії «Форум порятунку Києва» Віталій Черняховський повідомляє, що вчора, 28 серпня, приблизно об 11.30 Руслан Багмут був викинутий невідомими злочинцями з  16-го поверху житлового будинку.



Трапилося це по вул. Оноре де Бальзака, 81/1.





Будинок по вул. Оноре де Бальзака 81/1



Микола Михайлович повідомляє, що похорон Руслана Багмута відбудеться в четвер.



Покійник був відомий тим, що  координував проведення проплачених мітингів та масовок. «Волонтерів»  набирав через свою сторінку в соціальній мережі «Вконтакті» (http://vk.com/ruslan_bagmut) та створеній спеціально для вербування групі «Робота: Вибори 2012, мітинги/масовки, заробіток» (http://vk.com/vakansiya_kiev), яка налічувала більше 10 з половиною тисяч учасників.

Часто-густо в обговореннях звучали претензії щодо грошового питання. Деякі учасники були незадоволені, що після мітигу не отримували оплату



В деяких випадках гарантувалася оплата одразу, але, ніби, через неблагонадійність «замовника» «протестувальники» залишалися ні з чим



Одним з таких замовників був регіонал Олег Калашніков. Про це сказав сам Багмут в коментарі телеканалу «Інтер».

«Я хотів розповісти, що Партія регіонів кидає людей на гроші. Два дні тому нам заказав мітинг депутат від Партії регіонів  Олег Калашніков. Сказав, що потрібно прийти під суд, тому що буде суд над Юлією Тимошенко. І потрібно прийти. Група підтримки від Партії регіонів. Пообіцяв 100 грн. за день. Ми зібрали велику кількість людей. Тільки від мене було 280. Всіх було приблизно 2 тисячі людей. Ми простояли весь день. Грошей нікому не заплатили» - сказав він тоді."

Источник - sadxaka

image Click to view

выборы, политика, Партия регионов, криминал

Previous post Next post
Up