Хто організовував мітинг на підтримку закону Табачника. Фото

May 26, 2011 20:22

Початок ТУТ

Організація платного мітингу 25 травня на підтримку закону Табачника це не перший досвід Руслана Багмута. Він разом із групою таких самих безідейних паразитів вже організував не один мітинг та заробляє на цьому гроші.

Руслан Багмут збирає народ за допомогою соціальної мережі "Вконтакте". Для цього створив аж чотири акаунти:
1) власне Руслан Багмут
2) Ruslan Bagmut
3) Агент Сміт
4) Руслан Тисячник

Як зазначено першому аккаунті, він співпрацює з рекламним агенством "Егоїст", через стіну сторінки якого рекламує свою діяльність. Агенство зареєстроване у м.Київ по вул.Червоноармійська, 124а. Не виключено, що сам і є засновником агенства.

Допомагає Руслану його вірна "соратниця" і помічниця Asenath Seros. Цікавою є діяльність Asenath Sero. На сторінці "Вконтакті" зазначено, що це вандалізм, знищення, хуліганство, літрбол, бійкі, ЗБОЧЕННЯ і реклама та промоушн.





В їхній команді також подруга Asenath Seros з красномовним ім'ям - Емма Люцифер:



Першим помічником Багмута є Міша Красний, який називає підкуп людей на мітинг - роботою:



Тут і пасія Красного на ім'я Анєчка Андрєєвна:



І ось вся ця команда влаштовує мітинги для різних політичних сил та організацій. Вони не гребують нічим і готові працювати для будь-кого. Акція в підтримку Табачника взагалі для них раз плюнути.

Після перегляду фотоальбомів вище згаданих осіб, складається враження, що мітинги останніх декількох років - справа їхніх рук.

Переконайтеся самі.



Багмут на фоні прапорів Партії регіонів



А тут він вже з помаранчевими прапорами. Крайній зліва Міша Красний, потім Анєчка Андрєєвна. За спиною у Багмута Емма Люцифер



Тігіпку завжди допомогти раді



За "Пору" Багмут горою стане



Арешт Луценка - гарна нагода підзаробити



Чи знає Віктор Андрійович хто його підтримує?



Мітинг під Київрадою

Цим особам все одно за кого чи за що стояти. Навряд чи з їхніх голів виб'єш те, що не можна одночасно бути за всі кольори політичної палітри, а тим більше заробляти на цьому гроші. Та Бог їм суддя. Але прикро те, що в нашому політикумі чимало горе-політиків, які не гребують послугами таких "організаторів" і брудними методами будують собі кар'єру і створюють брехливу картинку народної підтримки.

освіта, мітинг, Табачник

Previous post Next post
Up