(Untitled)

Dec 01, 2011 21:37

Бягу ад сумных думак, ад шэрага бясснежнага горада. Пяку штолены ( Read more... )

для душы, сябры, жыццё, любоў, сям'я

Leave a comment

Comments 10

julker December 1 2011, 19:33:15 UTC
А я акурат учора ўночы пякла ангельскі пірог. Сёньня намазала яго ромам і схавала падалей. Буду на Каляды упрагожывать і гасьцім кавалачкі дарыць :)

Reply

krumkac December 1 2011, 19:36:48 UTC
Ты мне па скайпу кавалачак дашлі. Га?
І рэцэпт у прыдачу.

Reply

julker December 1 2011, 19:44:22 UTC
не пытаньне! Ты возмеш свой штолен, я свой пирог, па кубку гарбаты и будзем чокацца праз манитор :)
http://hlebpechka.narod.ru/retsepti_v_hlebopechke_keks_angliiskii_rozhdestvenskii/ вось тутака рэцэпт брала.

Reply

krumkac December 1 2011, 19:49:40 UTC
Слухай, давай на Калядкі. Бо на Новы год, я спадзяюся, буду далёка ад усіх благ цывілізацыі.

Reply


pa_link December 1 2011, 21:00:10 UTC
Штолены! Якая смачная назва. Яны здольны дачакацца Новага году? Пайду пагуглю...
Толькі вось скончыла пячы ў прамысловых маштабах гарбузяны пірог. Цяпер шукаю ахвяраў, з кім падзяліцца.

Reply

krumkac December 1 2011, 21:03:53 UTC
Яны не проста здольны, яны абавязаны. Бо самы смак і водар з'яўляюцца акурат на 3 тыдзень захоўвання.

Reply


julcik December 2 2011, 05:59:01 UTC
А я кексы звычайна раблю замест штоленаў. З папярэдне замочанымі сухафруктамі. Гэтыя кексы таксама трэба вытрымліваць, але я толькі па вяртанні буду пячы. Два тыдні звычайна дастатковая вытрымка.

Reply


nadzin December 2 2011, 08:54:31 UTC
Я летась пякла такі пірог - усе былі ў захапленні. На днях таксама збіраюся закупіцца сухафруктамі і ўчыніць кулінарны подзвіг :)

Reply

krumkac December 2 2011, 09:09:38 UTC
Ага, маёй сям'і і гасцям летась таксама спадабалася.
Посьпехаў.

Reply

nadzin December 6 2011, 07:46:11 UTC
Дзякуй)

Reply


Leave a comment

Up