Штолены! Якая смачная назва. Яны здольны дачакацца Новага году? Пайду пагуглю... Толькі вось скончыла пячы ў прамысловых маштабах гарбузяны пірог. Цяпер шукаю ахвяраў, з кім падзяліцца.
А я кексы звычайна раблю замест штоленаў. З папярэдне замочанымі сухафруктамі. Гэтыя кексы таксама трэба вытрымліваць, але я толькі па вяртанні буду пячы. Два тыдні звычайна дастатковая вытрымка.
Comments 10
Reply
І рэцэпт у прыдачу.
Reply
http://hlebpechka.narod.ru/retsepti_v_hlebopechke_keks_angliiskii_rozhdestvenskii/ вось тутака рэцэпт брала.
Reply
Reply
Толькі вось скончыла пячы ў прамысловых маштабах гарбузяны пірог. Цяпер шукаю ахвяраў, з кім падзяліцца.
Reply
Reply
Reply
Reply
Посьпехаў.
Reply
Reply
Leave a comment