ĮVYKIS: mačiau žmogų iš Opus Dei. Ir pribloškiau jį sugebėjimu išversti, ką reiškia "opus dei".

Aug 06, 2005 02:24

Žinot, ko man čia trūksta? Neverkšlensiu apie žmones ir Vilnių, geriau paminėsiu keletą keistokų dalykų: saldainių "Nomeda", kondensuoto pieno (kurio beveik niekada neperku, bet kai čia jis neparduodamas, suvokiu, kad man jo reikia), MERCY švarko, "The Cranberries" CD, ant kurio nusiplaunančiu markeriu Henrietės vyras užrašęs Cranberries, ir ( Read more... )

mercy švarkas, filip, kondensuotas pienas, "nomeda", sesė, kūrybingumas, telefonas, pienelis makiažui valyti, the cranberries, diemantė, opus dei

Leave a comment

Comments 12

stateofnirvana August 6 2005, 07:41:26 UTC
Žmogų iš Opus Dei??? :O :O :O *faints*
Taigi! Taigi! Čia Vatikano pralatūra, ane?! :O Katalikų atšaka, garsėjanti prievarta tarp savo narių ir pavojinga praktika, garsėjančia kaip "kūno marininimas"?? :\ Ujjjjj.. You're a legend!

Reply

konunga August 6 2005, 10:34:55 UTC
Jis sakė, kad "Da Vinčio" kodas pateikia labai netikslius ir miglotus duomenis apie "Opus Dei", kad bando parodyti prelatūrą kaip baisią viduramžišką organizaciją, o iš tikrųjų "Opus Dei" nariai siekia šventumo savo darbe ir kasdienybėje kitokiais būdais. Jis turėjo "Opus Dei" žiedą!

Reply

stateofnirvana August 6 2005, 11:43:24 UTC
*faints* Ojėja.. Kad man taip sutikt tokį žmogų.. :|
O aš čia ne iš DaVinčio kodo! *feels proud of herself* :D

Reply

konunga August 6 2005, 12:14:32 UTC
Oh, pardon. Aš pirmą kartą išgirdau iš "Da Vinčio kodo", tai... Ah :)

Reply


black_paws August 6 2005, 13:29:44 UTC
Kaip įmanoma pasiilgt pienelio makiažui valyti? Aš jo labai nemėgstu, ir stengiuos valyt tik vandeniu ar tokiu skystu, skirtu akių makiažui. Pienelis dvokia ir primena kremą, tik pieneliškesnis ujž kremą :)

Reply

konunga August 6 2005, 13:36:09 UTC
Tai kad dabar turiu kažkokį fucking tušą, kurio neįmanoma nuvalyt tomis šlapiomis servetėlėmis, tai šešėlius nusivalau, o su tušu vaikštau po 3 dienas. Gal ir praktiška, when you think of it. Ir rytais atsikėlus iškart normaliau atrodau. Bet kai nuslinks blakstienos, tai žinosiu :/

Reply

black_paws August 7 2005, 10:41:52 UTC
Pas mane tušas paskutinę savaitę iš vis nevalomas nes tingiu ir valydama išpešu pusę blakstienų. Jis po to taip žavingai nsuėda po akimis :0

Reply

konunga August 7 2005, 14:09:38 UTC
Man pirmas 2 dienas viskas būna visai okay, bet 3 dieną blasktienos būna susiklijavusios į tokius trikampius. "Nusėdusio" tušo efektą aš darau pieštuku lūpoms. It looks realistic, tėvas visada pasako:
- Tau nubėgo tušas.
:)

Reply


Leave a comment

Up