Прогулянка Русанівськими Бульварами

Jul 16, 2013 17:49

Оригинал взят у harmyk в Прогулянка Русанівськими Бульварами
Бульвари - це одна з тих речей, за які варто любити Русанівський острів. Вони створюють ту справжню атмосферу милого району, де приємно неспішно прогулюватися, без відчуття тиску з боку міста. Їх нещодавно відреконструювали: бульвар Давидова у минулому році, а Русанівський - в 2011. ( Read more... )

бульвар

Leave a comment

Comments 5

mbarashkov July 18 2013, 17:43:27 UTC
Волшебно! Образец критического отчёта.

Reply


ssscream July 22 2013, 06:38:18 UTC
Грузия неудачный пример). Там все как и нас, даже хуже, хорошо только пиар менеджмент работает.

Reply

harmyk July 22 2013, 06:57:40 UTC
Грузія - це вдалий приклад в даному плані, бо усі відбудови, рекнструкції та оновлення там відбуваються бездоганно. У них будують будівлі з архітектурою світового рівня (у нас немає такого жодного), їх нові парки нічим не поступаються європейським паркам. Але, навіть, якщо у Грузії і є помилки та недоліки (а їх багато авжеж), в даному випадку я навів приклад конкретно добре облаштованого тротуару, і лише мрію, щоб і у нас клали таку плиточку і думали про людей.

Reply

ssscream July 22 2013, 07:54:14 UTC
Я бував в Грузії, можу сказати що справжня грузія відрізняється від тієї що на фото http://puerrtto.livejournal.com/316302.html#cutid1
В Батумі багато вулиць без твердого покриття, дуже часті перебої з електрикою. Тбілісі взагалі жах, особливо спальні райони.
Розумію якщо ви в приклад поставили Прибалтику, а це невдало.

Reply

harmyk July 22 2013, 09:09:35 UTC
Процитую сам себе: "у Грузії і є помилки та недоліки (а їх багато авжеж)"! Я кажу, що парки там реконструюють добре. У Тбілісі і Батумі (у інших містах поки не бував) багато парків, про які нам і не мріяти, парки справді європейського рівня. Я не уявляю, щоби в Тбілісі відреконструювали якусь вулицю так халтурно. У Грузії вулиці до яких ремонт ще не дійшов, справді виглядають жахливо, але допис про тільки нещодавно відремонтований бульвар на Русанівці, який виглядає так, ніби йому років 10 мінімум. І я не кажу що Грузія ідеальна, але я навів приклад добре облаштованого тротуару у Грузії, якби я побачив так добре облаштований тротуар хоч у... Єнакієво, я би теж навів його як приклад.

Reply


Leave a comment

Up