Як російська влада знищує організації українців у Росії

Dec 07, 2010 16:09

Сам маю причетність до діаспорянського руху і можу зазначити, що "мазепинцям" живеться дуже погано. Коли почала розвиватися наша автономія, то хотіли відкрити організацію у Відяєво (Мурманська область), але ініціаторів викликали на роботу і сказали, що звільнять. Громаду не відкрили. Тому ця стаття часткова правда, бо не розповідається про потужнийRead more... )

Україна-Росія, "славянское единство", Спілка Української Молоді Мурмана, діаспора, українофобія

Leave a comment

Comments 6

tupolev95 December 7 2010, 19:53:21 UTC
перша проблема української діаспори - байдужість України та, як не дивно, всіх впливових організацій, навіть СКУ, УВКР і т.д.

Немає консолідації, діаспора дуже слаба, про фінанси я взагалі мовчу. Один Семененко робить купу майже неможливих речей.

Я вже декілька разів їздив до Москви, зараз готуємо спільно з московською молодіжкою молодіжний форум, який може стати першим поштовхом до розвитку українського суспільства.

Я собі відвів рік на ту справу, як будуть досягення - продовжу.

Reply

Бадеровские шабаши tupolev95 December 7 2010, 21:00:39 UTC
надо меньше разводить в России.

Reply

jesfor December 8 2010, 09:55:10 UTC
я сам мав выдношення до дыяльносты діаспори і знаю всі складнощі. Коли був головою СУМ Мурмана, то планували створити молодіжну загальноросійську організацію.

Змогли налагодити контакти з ще 3 молодіжними осередками. Але я переїхав і ця справа загинула.

Reply

tupolev95 December 8 2010, 12:51:48 UTC
так дивно, але мабуть в нас дуже схожі погляди. Створити загалоньросійську організацію я вже запропонував і зараз над тим працюю. Все вирішить молодіжний форум в квітні. Приїжджай на нього.

Reply


Leave a comment

Up