Журнал Країна, дистриб'юція і загибель

Jul 10, 2013 12:30

.Першим ділом, що я зробив у ‪#‎Київ‬ (ну, звісно, після того як покушал і сходив піпі) - накупив преси - Країна, НГ Україна, Вокруг Света. І тут я знову згадав, що у ‪#‎Donetsk‬ 100% відсутній мій улюблений і найкращий журнал. Я донині дивуюсь? як в цьому видання поєднуються - неперевершений і непердбачуваний контент із жалюгідною дистриб'юцією.


Read more... )

українізація, журналістика

Leave a comment

Comments 6

ext_603609 July 10 2013, 13:06:50 UTC
Згоден. Давно і неприховано вважаю, що треба два-три місяці потратитись на рекламу, і потім це мусить хоч трохи додати динаміки.

Бо серед усіх людей, які знають цей журнал, дуже мало тих, кому він не подобається. Давно це досліджую, не тільки серед друзів, не тільки на Заході, й навіть не тільки в україномовних. Прото людей, які знають "Країну" - жалюгідно мало. У Львові в супермаркеті шукав і розпитував. "Який? Країна? Ні, не чули". Це Львів. Що тоді казати про території на схід від Тернополя?

Позаминулого літа в Сімферополі в першому ж кіоску знайшов "Український Тиждень". Не кажу, що в нього завдяки цьому захмарні наклади, але принаймні він на слуху. А якби був простонародніший чи простіше писаний, яким, власне, "Країна" і є, - купували б точно більше. До того ж "УТиждень" явно дорожчий.

Три місяці платиш за право продаватися в маркетах, а далі люди самі питатимуть, де він. Не знайдуть там - знайдуть у кіоску.

Reply


bihanskyy July 10 2013, 13:48:06 UTC
ну ... може їм і так вистарчає ?

Reply

jesfor July 10 2013, 19:53:08 UTC
це як??? для ЗМІ ніколи не буває "достатньо" і "вистачає", бо кожна тисяча читачів - це більші прибутки від реклами/ Ну хіба що власникам Країни взагалі не потрібні гроші

Reply


oleksa_sref July 10 2013, 17:09:24 UTC
"це відповідь на запитання щодо причин "проросійськості" Східної України"

Згоден на всі 100! Пам'ятаю, коли виписував газету "День" то не дивлячись на моє прохання надсилати мені українську версію, я все одно отримував російську.
А до появи "Книгарні Є", у нас у Харкові не було де подивитися та купити новинки української літератури...

Reply


(The comment has been removed)

jesfor July 10 2013, 19:52:22 UTC
розповсюджувачі скрізь одинакові

Reply

(The comment has been removed)

jesfor July 11 2013, 22:19:21 UTC
я бачу, як у львові та доненцьку успішно продається російськомовна жовта попса. ага, у львові мегасвідомі читачі

Reply


Leave a comment

Up