Журнал Країна, дистриб'юція і загибель

Jul 10, 2013 12:30

.Першим ділом, що я зробив у ‪#‎Київ‬ (ну, звісно, після того як покушал і сходив піпі) - накупив преси - Країна, НГ Україна, Вокруг Света. І тут я знову згадав, що у ‪#‎Donetsk‬ 100% відсутній мій улюблений і найкращий журнал. Я донині дивуюсь? як в цьому видання поєднуються - неперевершений і непердбачуваний контент із жалюгідною дистриб'юцією.



3,5 роки роботу у FMCG в якості мерчендайзера/торгового представника довели одну аксіому - широка дистриб'юція, своєчасна доставка і регулярний мерчендайзинг створять із какашкі канхфетку і, навпаки.

Я не розумію, якими аргументами керуються видавці журналу, що ігнорують 5-те за населенням і мабуть 2-ге за грошами місто України.

Власне, це відповідь на запитання щодо причин "проросійськості" Східної України. Бо українізатори чомусь бачать свою місію в українізації Львова, Києва і ще декількох "комфортних" міст. По-друге, журнал - це категорія імпульсивних покупок і "супутніх товарів". Тобто побачив - купив. Не побачив - не купив.

P.S. Відповідь тим, хто мені зараз напише, мовляв, головне, щоб товар був хороший, а покупець знайдеться: ви нічого не шарите у продажах!!! і крапка!

P.P.S. А ще у вас на сайті я не можу нормально закачати обкладинку останнього номеру, аби шейрнути її в соцмережах і використати як ілюстрацію

українізація, журналістика

Previous post Next post
Up