Хочеш ідеальну владу - створи у власному будинку ОСББ

Jun 12, 2012 14:11

Одна з небагатьох статей, за яку мені не лише не соромно, а навіть приємно. Це програмний матеріал із серії "Как обустроить Русь". Жити у будинку з ОСББ - це зовсім інше відчуття громади, відповідальності за власне і спільне (колективне) майно, що так само належить тобі ( Read more... )

життя, Україна, meritocracy, спостереження, українці

Leave a comment

Comments 5

oranzhopa June 12 2012, 11:08:37 UTC
Все це організувала не ідеальна влада - сільрада, сільський голова, губернатор або президент країни, - а звичайні мешканці ...

Зразу ж кидається в вічі, різниця між владою і звичайними мешканцями: окупаційна жб влада веде документацію дерьмовою, а звичайні люди народною російською.

Reply

jesfor June 12 2012, 11:25:00 UTC
а по сути э чим заперечити? чи форма звітності для вас грають вирішальну роль. Ось "Свобода" веде все українською, але за час їхнього правління у Львові зросли хабарі (розміри та обсяги). Підприємці просто виють, від свавілля. Але тому що воно українською - це добре?

Reply


(The comment has been removed)

jesfor June 12 2012, 11:25:29 UTC
а чому мешкануі не можуть їх посунути та переобрати керівництво?

Reply


vjn June 12 2012, 17:29:05 UTC
О, улюблена тема одного кандидата в депутати.
Відпрацьовуємо?:)

Reply


tak_gena June 12 2012, 21:59:43 UTC
Правдива проблема в організації ОСББ полягає в тому, що дуже тяжко знайти людей, яким би дійсно було цікаво цим займатися.
Створення ОСББ то зовсім не простий процес.
Для багатьох людей які дійсно мають здібності то все організувати - "овчинка виделки не стоит": отримані "бенефіти" не вартують зусиль потрачених на їхнє добування, не тому, що "бенефіти" погані - вони чудові, але просто людина зовсім не бажає витрачати ще додатково певну кількість людиногодин лише для того, щоб "зробити світ краще".
Прийти туди де все готовеньке - то всі завжди раді, а от вирішувати соціальні проблеми сусідів-алкоголіків, помагати їх приватизовувати квартиру, розбиратися з документами ніхто не хоче...

Reply


Leave a comment

Up