Про медові сухарики

Apr 02, 2011 17:41


Я ні разу не фуд-блогер, але просто мушу поділитися. Останнім часом через лінь, паскудну погоду і неходіння на фітнес я навіть за хлібом обламувалася виходити, натомість запаслася дріжджами і борошном. За останній місяць я опробувала тортілью, фокаччу, арабські перепічки і повторила перевірений рецепт булочок. Усе це має одну серйозну ваду - ( Read more... )

хозяйствіне, дєвачкове

Leave a comment

Comments 4

ex_lana_svi April 2 2011, 15:54:33 UTC
Слухай, це ж пачті як біскотті, тіки другий раз не запечене. Тре якось спробувати ці сухарики

Reply

jaroguara April 2 2011, 15:59:43 UTC
Я по біскоттям не спец, хоча принцип полінце-порізати аналогічний :) Я от починаю подумувати про колдування з прянощами чи апельсиновою цедрою, але мені цей варіант настільки досконалий, що навіть немає особливого бажання змінювати.

Reply

ex_lana_svi April 2 2011, 16:01:26 UTC
Ну дик, горішки з медом - безпрограшний варіант, але я б подумала над варіантом з корицею і апельсиновою цедрою

Reply

jaroguara April 2 2011, 16:15:52 UTC
і з гвоздикою й імбирем :)

Reply


Leave a comment

Up