Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
jarkokozak
Вибачайте, що знову про гречку.
Mar 17, 2015 09:20
Два тижні тому, коли сусіди по під'їзду зламали ліфт своїми мішками із крупами, я також вирушив у нелегкий двобій з інфляцією, щоб конвертувати гривню у тверді в цей момент мадеру, кавові зерна і бельгійський шоколад (
Read more...
)
кулінарне
,
ЖЗЛ
Leave a comment
Comments 1
kag0r
March 22 2015, 17:45:22 UTC
Та то таке і без тієї La корси я восени готую на відкритому багатті у лісі.
Затім до морозилки.
Вистарчає до наступного сезону :)
Reply
Leave a comment
Up
Comments 1
Затім до морозилки.
Вистарчає до наступного сезону :)
Reply
Leave a comment