Вибачайте, що знову про гречку.

Mar 17, 2015 09:20

Два тижні тому, коли сусіди по під'їзду зламали ліфт своїми мішками із крупами, я також вирушив у нелегкий двобій з інфляцією, щоб конвертувати гривню у тверді в цей момент мадеру, кавові зерна і бельгійський шоколад.
У френдстрічці вже багато писалось про банани і мандарини по 50 грн/кіло, але вдвічі дорожчим є свіжий червоний солодкий перець, паприка. Один хороший плід тягне на 30-35 грн. І ось, посеред непопулярної зараз балтійської кільки та мадярського бондюелю було помічено продукцію національного товаровиробника.



По ціні одного "свіжого" перчика із Хайфи продавалась скромна на вигляд баночка, вміст якої демонструю на фотографії.


До речі, в попередній банці (пішла як в суху землю, без фотографій) снаряди були меншого калібру, але їх було штук з десять. Всі акуратно запечені на грилі, і без шкіри. А скільки в банці було маринаду, видно на фото.

кулінарне, ЖЗЛ

Previous post Next post
Up