перець, помідори нарізати кубиками чи дольками, просмажити і залити збовтаними яйцями з молоком. ммммм... ну і ще, відкрила для себе смажену молоду картоплю - помити гарненько, не шкребти, порізати на четвертинки або восьминки. смажити до рум"янця (швидко, бо молода картопля), посолити в кінці. а ще можна просмажити перець, кабачок накришити невеликими кубиками і вкинути, туди ще помідорів, а кінці часнику і солі ;-))
щодо салатів - дуже смачно огірки, творожок, багато зелені і ложечка олії, бажано оливкової; помідори, бринза(моцарела, фета - який до смаку), часник - теж з олією. А ще люблю наробити шуби і в таку спеку їсти з холодильника холодною. Щоб олітнити - можна додати яблуко в рецепт, на нижній шар.
цацикі: огірок -2 шт. (можна свіжий, а можна малосольний) на терку, молодий часник через прес - 2 зубці, кріп дрібно - пів пучечка, густий йогурт (я беру грецький у Сільпо) - 150 мл, приправа для цацикі (якщо немає, то можна просто поперчити). Прекрасно як намазка на хліб або соус до печеного м’яса чи риби таратор: http://rysika.livejournal.com/57648.html (але тут йогурт має бути питний без смаку або просто кефір). З швидких і улюблених - авокадо з соусом вінегре (http://trio-mia.livejournal.com/113457.html) Це я можу їсти вічно. Однозначно раджу в звичайний капустний салат з огірками і кропом додати хорошу жменю підсмаженого кунжуту або сирого соняшникового насіння. Я останнім часом тільки так і роблю.
Comments 11
ну і ще, відкрила для себе смажену молоду картоплю - помити гарненько, не шкребти, порізати на четвертинки або восьминки. смажити до рум"янця (швидко, бо молода картопля), посолити в кінці.
а ще можна просмажити перець, кабачок накришити невеликими кубиками і вкинути, туди ще помідорів, а кінці часнику і солі ;-))
щодо салатів - дуже смачно огірки, творожок, багато зелені і ложечка олії, бажано оливкової; помідори, бринза(моцарела, фета - який до смаку), часник - теж з олією. А ще люблю наробити шуби і в таку спеку їсти з холодильника холодною. Щоб олітнити - можна додати яблуко в рецепт, на нижній шар.
смачного!
Reply
Reply
Reply
Reply
таратор: http://rysika.livejournal.com/57648.html (але тут йогурт має бути питний без смаку або просто кефір).
З швидких і улюблених - авокадо з соусом вінегре (http://trio-mia.livejournal.com/113457.html) Це я можу їсти вічно.
Однозначно раджу в звичайний капустний салат з огірками і кропом додати хорошу жменю підсмаженого кунжуту або сирого соняшникового насіння. Я останнім часом тільки так і роблю.
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment