Очень сытный супчик получается! Не забудьте тщательно выбрать чечевицу. Если вы строгий вегетарианец, не используйте сыр фета в конце, а вот хорошей альтернативой ему мог- бы стать мелко нарезанный спелый авокадо.
спробую завтра але замість фета візьму панір і авокадо цибулю заміню на асафетіду а рис на томати +коричн.цукор або мед і це буде бомба.. доречі для різновиду спробую не оливк.олію а гірчичну і додам аж в кінці бо овочі обсмажую на суху)))
іноді ваші рецепти нагадують мені класичні індійські страви наприклад цього разу чечевиця або горошок в поєднанні з рисом зазвичай називають в них КІЧРІ)))) і це дуже здорове поєднання в ансамблі з овочами це справжній заряд на весь день.... і головне не забути що зі столу вставати варто трішки голодним мені не завжди це вдається :D
Comments 13
Reply
Reply
пополам белки с крахмалами вроде как самый однозначный гастрономический запрет, еще и термически обработанные масла
но изредка наверное можно, если осознанно -))
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
а чечевицу предварительно замачивать разве не нужно? боюсь что не сварится.
Reply
Reply
Reply
Leave a comment